Pepe, situații neplăcute chiar de ziua lui: ”Asta înseamnă să te...”

Pe data de 20 iulie, Pepe își sărbătorește ziua, însă cu peripeții: iată prin ce au fost nevoiți să treacă invitații lui!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Pepe, situații neplăcute chiar de ziua lui: ”Asta înseamnă să te...”


In articol:

Astăzi, 20 iulie, Pepe împlinește frumoasa vârstă de 41 de ani. Anul acesta, datorită condițiilor cu care se confruntă lumea, din cauza virusului COVID-19, artistul a petrecut doar cu prietenii apropiați, dar altfel.

Chiar dacă ar fi putut fi o zi normală, Pepe a ales să-și sărbătorească ziua de naștere, dorindu-și să fie  alături de familie și de prietenii apropiați.

În curtea casei sale, acesta s-a pregătit și a amenajat special cadrul pentru o mică petrecere, cu băutri și mâncare pe alese, așteptându-și invitații. Din păcate, planurile sale nu au mers conform agendei: vreme instabilă a fost pe punctul de a-i distruge petrecerea onomastică a artistului.

Pepe a trecut prin situații neplăcute, chiar de ziua lui

Pepe, situații neplăcute chiar de ziua lui: ”Asta înseamnă să te...”

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Gabi Tamaș vine la Dinamo doar dacă Negoiță vinde clubul! Discuții avansate cu investitorii spanioli! EXCLUSIV

Citeste si: VIDEO Sute de credincioși s-au înghesuit la slujba de hram a unei biserici, în plină criză sanitară. Unui preot i s-a făcut rău

Citeste si: Un vaccin dezvoltat la Oxford întărește sistemul imunitar în lupta împotriva Covid-19. Marea Britanie a comandat deja 100 de milioane de doze

Totul era pregătit, invitații trebuiau doar să sosească, familia fiindu-i deja alături, petrecerea aniversară a lui Pepe a fost ”lovită” brusc de o ploaie torențială ce a început ieri, în Capitală.

”Pregătiți pentru ziua mea. Cine mă iubește să vină. Am pregătit pentru voi tot ce vreți și ce nu vreți”, a spus Pepe, atunci când ploaia a început și totul i-a fost stricat.

 

Fiind descurcăreț, Pepe a pus mâna pe telefon și a comanat imediat corturi și umbrele, rearanjând incinta și adptându-se la condițiile meteo. Acesta le-a mulțumit în final invitaților care i-au fost alături în pofida tunetelor și fulgerelor ce amennințaseră petrecerea lui Pepe.

”Asta înseamnă să te iubească oamenii, Bă, vă iubesc, bă. Uite-i, mă”, a adăugat săbătoritul zilei pe pagina sa de Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate