Pericol de incendiu pe o secție în care erau tratați bolnavi diagnosticați cu COVID-19! „A fost semnalat miros de fum”

Un dezastru de proporții a fost evitat la Spitalul Județean din Pitești.

pompieri
pompieri [Sursa foto: DSU]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Bolnavii COVID internați pe o secție a Spitalului Județean de Urgență din Pitești au trecut prin clipe de groază în această dimineață, ba chiar au crezut că ar putea deveni victimele unui incendiu. Se pare că au început să simtă miros de fum și imediat au alertat cadrele medicale.

De vină pentru panica creată este un prelungitor care alimenta un concentrator de oxigen. Pompierii au intervenit de urgență. 

Spital
Spital [Sursa foto: Pixabay ]

Tragedie evitată! Pericol de incendiu din cauza unui prelungitor 

A fost panică de proporții în rândul unor pacienți infectați cu coronavirus  de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. În această dimineață, în jurul orei 04:30, bolnavii au alertat de urgență cadrele medicale și le-au semnalat că de undeva se simte miros de fum. Aceștia au identificat posibila sursă de incendiu, un prelungitor care alimenta un concentrator de oxigen și l-au scos rapid din priză.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Incendiu la un spital COVID! Zeci de pacienți cu coronavirus au sfârșit arși de vii

Totuși, pentru orice eventualitate, au fost chemați și pompierii care s-au asigurat că nu mai sunt probleme și că nu mai există vreun pericol de incendiu. De asemenea, cei doi pacienți care se aflau în salon au fost mutați pentru ca starea lor de sănătate să nu fie în vreun fel afectată. 

Citeste si: Cătălin Denciu, medicul erou, externat după aproape jumătate de an. A petrecut Paștele acasă, cu cei dragi

„În această dimineață, în Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești a avut loc un incident, care, datorită personalului medical, nu s-a soldat cu victime, dar nici cu pagube materiale. În jurul orei 4: 30, într-unul din saloanele în care sunt tratați pacienți diagnosticați cu noul coronavirus a fost semnalat miros de fum.

Cadrele medicale au acționat imediat. Prelungitorul care alimenta cu electricitate un concentrator de oxigen a fost scos din priză și, astfel, evitată producerea un incendiu.

La fața locului au fost chemați reprezentanții Inspectotarului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș care au constatat că nu sunt probleme. De asemenea, echipa care asigură continuu mentenanța a stabilit că prizele de oxigen sunt funcționale, singura defecțiune ind la acel prelungitor care a fost înlocuit”, a declarat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt în cadrul SJU Pitești.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

INCENDIU cumplit în România! Patru autobuze și 11 mașini, cuprinse de flăcări!

Incendiu de proporții la cea mai cunoscută shaormerie din Capitală. Focul s-a extins și la blocul de lângă. S-a intervenit de urgență

Silviu, supraviețuitor al incendiului din Colectiv, mărturisiri cumplite: ”Aș vrea un copil, dar cum îl voi putea mângâia cu mâinile acestea?”

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Lovitură cruntă pentru cei cu centrale de apartament! Vor fi intezise? Nu mai au nicio şansă

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Christian Eriksen a vorbit! Incredibila dorință transmisă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies