Pericol major pentru români. Atenție la măștile de protecție!

InfoCons revine cu o nouă alertă emisă prin Sistemul de alertă rapidă pentru produse nealimentare și periculoase

Autor: D.A.

Avertismentul se referă la încă 12 noi tipuri de măști de protecție neconforme care se adaugă la cele cinci alerte transmise anterior.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii: omul care a compus pentru Celine Dion și Bonnie Tyler a murit – FOTO, VIDEO- bzi.ro

Prima alertă a fost transmisă în data de 28 Aprilie 2020 pentru 4 tipuri de măști, cea de-a doua alertă a fost transmisă în data de 9 Mai 2020 pentru alte 7 noi tipuri de măști,cea de-a treia alertă în data de 22 Mai

2020 pentru alte 6 noi tipuri de măști, cea de-a patra alertă în data de 29 Mai 2020 pentru alte 15 tipuri de măști, cea de-a cincea alertă în data de 05 Iunie 2020 pentru alte 7 tipuri de măști, cea de-a șasea alertă transmisă în data de 19 iunie 2020 pentru alte 2 tipuri de măști.

MĂȘTI de protecție periculoase. Numărul măștilor de protecție neconforme ajunge la 53!
„Atentie, produse notificate pe sistemul de alerta rapida RAPEX! Produsele poartă marcajul CE, dar nu sunt certificate ca echipamente de protecție de către un organism competent.În plus, retenția de particule/filtrul materialului este insuficientă (valoarea măsurată este ≤ 92,2 %).În consecință, o cantitate excesivă de particule sau de microorganisme poate trece prin mască, sporind riscul de infecție în cazul în care nu este combinată cu măsuri de protecție suplimentare./Nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție”, arată Paul Anghel, directorul general al ANPC într-o postare pe Facebook.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Se dă startul noilor programe Rabla Clasic 2021 şi Rabla Plus 2021. Care sunt condițiile pentru înscriere

Ioana Mihăilă a depus jurământul și este noul ministru al Sănătății! Ce i-a transmis Klaus Iohannis : „Preluați un minister foarte complicat”

Sondaj MedLife: Doar 5 milioane de români se vor vaccina până la finalul anului. „România nu va mai avea pe cine vaccina în iunie, dacă percepția nu se modifică!”

Andreea Marin regretă mariajul cu Ștefan Bănică junior? „Am avut momente care au lăsat răni”

Doliu în România. A murit o cunoscută jurnalistă. Avea doar 29 de ani

CUTREMUR ÎN MEDIA! Cătălin Măruță a semnat cu Kanal D!? Pentru ce emisiune: este șoc total la Pro Tv

Fără mască în România! Curând! Anunţ senzaţional, de ultimă oră

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies