Persoanele care au amenințat-o cu moartea pe marea actriță, Maia Morgenstern, au fost identificate

Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea printr-un mesaj semnat cu ”Partidul AUR”!

Maia Morgenstern
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea printr-un mesaj trimis către Teatrul Evreiesc de Stat. Celebra actriță a povestit, acum câteva zile, că în timpul unei întâlniri la care au participat directori de teatre și de instituții de cultură, a asistat la un moment când cineva a rostit o replică antisemită.

Citeste si: Maia Morgenstern a anunțat că ”așteaptă pensia”! Anul trecut, actrița a câștigat 170.000 de euro

Mai mult, Maia Morgestern a postat pe rețelele sociale două capturi de ecran cu e-mailul care conține amenințări la adresa ei: „ Concret, am fost invitată oficial la o întrunire pentru directori de teatre și instituții publice de cultură, sub genericul: Vocea teatrului licean bucureștean. Lucru mare, oficiali. Chestiuni importante la ordinea zilei. Ajung cu câteva minute mai devreme. Directori, consilieri, reprezentanți. Pășesc zâmbitoare către colegii mai mari, să-i salut, să le dau binețe.

Și iată ce-mi aud urechile: „Hai s-o facem așa, jid…” – ooops, eu n-am voie să scriu cuvântul acela (că-mi șterge FaceBook postarea), este permisă doar pronunțarea. Am încremenit. Ce-ați spus? Răspunsul a venit promt, relaxat: „Hai, nu te mai supăra.

Am spus așa în glumă…” Nu, nu pot să nu mă supăr! Nu când îl pronunță oameni de cultură. Nu când este pronunțat într-un cadru oficial. Și nimeni n-a părut deranjat. În afară de mine, căci am ajuns, normal, să mă simt eu deplasată că m-a lovit o scîrbă fără margini. Nu. Nu accept! E grav. E urât. Sunt rănită. Tremur”.

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Maia Morgenstern
Maia Morgenstern, amenințată prin acest mesaj[Sursa foto: Facebook]

Persoanele care au amenintat-o pe actriță au fost depistate

Mesajele, prin care Maia Morgenstern a fost amenințată, sunt analizate și la nivelul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și DIICOT. Persoanele respective au fost identificate, conform autorităților.

Citeste si: Maia Morgenstern, mesaj după 40 de ani de activitate! "Acum aștept pensia. Merit!"

În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind mesajele de amenințare adresate doamnei Maia Morgenstern și Teatrului Evreiesc, au fost efectuate investigații pentru identificarea persoanei care a trimis mesajul, în colaborare cu SRI- Brigada Antiteroristă, fiind stabilită posibila adresă electronică IP, utilizată pentru transmiterea mesajelor.

Au fost identificate 2 persoane bănuite, una pe raza județului Timiș, iar alta pe raza municipiului București, în prezent efectuându-se verificări la domiciliile lor, pentru clarificarea situației de fapt”, au anunțat reprezentanții IGPR.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maia Morgenstern, amenințată cu moartea într-un mesaj semnat de partidul AUR

Maia Morgenstern, apariție de senzație alături de Ovidiu Lipan Țăndărică la Cluj! Ce spectacol emoționant au pus în scenă cei doi artiști

Maia Morgenstern e disperată că prostia i-a invadat viața: „Atunci am preferat s-o fac pe proasta”

Horoscop 23 Aprilie 2021: Racul va merge până în pânzele albe ca să afle adevărul

Americanii au interzis în România! Am intrat pe lista SUA de "Nu călătoriţi în această țară"

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies