Petre Geambașu a făcut marele anunț: ”Așteaptă un băiețel! Se va întâmpla la sfarșitul lunii decembrie!”

Cunoscutul muzician Petre Geambașu va fi lipsit în următorul an de sprijinul unei soliste de bază din orchestra sa, care va naște în curând la Londra.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cunoscutul muzician Petre Geambașu va fi lipsit în următorul an de sprijinul unei soliste de bază din orchestra sa, care va naște în curând la Londra. Artistul de 76 de ani i-a dedicat un mesaj emoționant colegei Marcela Scripcaru, alături de care cântase mereu în ultimii 8 ani.  

Citeste si: Călin Geambașu își demolează tatăl celebru: ”Nu a fost niciodată cu nepotul său în parc! Un artist scamator!”

Citeste si: Petre Geambașu, explicație halucinantă pentru accidentul produs: ”Pisicuța neagră ne-a adus noroc mie și copilașului”

”Marcela Scripcaru. Un exemplu de seriozitate si atasament fata de orchestra cu care canta de 8 ani de zile. Inca de la inceputul anului 2019 ea locuieste impreuna cu familia la Londra. Pe tot parcursul acestui an, ea a facut naveta la Bucuresti de fiecare data cand noi am avut eveniment. Probabil ca pentru o buna perioada de vreme ea nu ne mai poate ajuta.
Asteapta un baietel! Se va intampla - dupa spusele ei - la sfarsitul lunii decembrie. Celui mic ii dorim sa fie sanatos si la fel de talentat ca si mamica lui!”, a notat emoționat Petre Geambașu. 

fara descriere

În ultimii ani, Petre Geambașu a fost în centrul atenției presei tabloide după izbucnirea scandalului dintre el și fiul său, Călin, care-și acuză părintele că își neglijează nepotul, deși acesta susține că are grijă de puști. 

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate