Vedete

Petrica Mîtu Stoian este obligat sa-si schimbe numele, la 57 de ani! Vezi ce cosmar il asteapta pe celebrul cantaret de muzica populara!

Din cauza unui proiect de lege promulgat recent de Senat, Petrica Mîtu Stoian este obligat sa-si schimbe numele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Petrica Mîtu Stoian este obligat sa-si schimbe numele, la 57 de ani! Vezi ce cosmar il asteapta pe celebrul cantaret de muzica populara!icon photo

La 57 de ani, Petrica Mîtu Stoian este obligat sa-si schimbe numele. Celebrul cantaret de muzica populara a aflat ca toti romanii al caror nume contine litera „î” sau care provin din localitati a caror denumire contine aceasta litera la interior vor fi nevoiti sa isi schimbe buletinele, pasapoartele sau permisele de conducere. (vezi cati bani castiga pe seara Petrica Mitu Stoian)

Petrica Mîtu Stoian este obligat sa-si schimbe numele. Lega va fi promulgata de Klaus Iohannis

Asta deoarece un proiect votat zilele trecute in Senat prevede că toate localităţile vor folosi în denumirea lor litera "â" în locul liderii "î", conform regulilor Academiei. Astfel, toate actele de identitate vor trebui să fie schimbate. Proiectul va ajunge in scurt timp la presedintele Klaus Iohannis, pentru promulgare.

Petrica Mîtu Stoian este obligat sa-si schimbe numele: "Cu ce va deranjeaza o litera?"

La batranete, Petrica Mîtu Stoian este obligat sa-si schimbe numele. „Nu-mi pot imagina prin ce stres si prin ce taxe voi putea trece sa-mi schimb un Î cu un  : Buletin, pasaport ,permis de conducere, certificat de nastere, diploma de babalaureat, diploma de facultate, master, contracte de vanzare cumparare ale casei. Domnilor care faceti legi! Cu ce va deranjeaza o litera? Si asa Romania are 98% analfabeti. Sau aveti gaura mare la buget si vreti sa mai faceti niste bani ?...”, a postat cantaretul de muzica populara.

 
Primele imagini cu finaliştii de la Exatlon pe aeroportul din Dominicană! Campioana Betty, EXCLUSIV WOWbiz.ro: ”M-am lăsat în mâinile lui Dumnezeu”icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune