Piedone, mai fericit ca niciodată! Azi serbează 30 de ani de căsnicie: ”Stă scris în destin că doar moartea ne va despărţi”

Cristian Popescu Piedone este foarte fericit că astăzi împlineşte 30 de ani de căsnicie. Fostul primar i-a dedicat soţiei sale un mesaj emoţionant.

Autor: A.V.

Împlinesc 30 de ani şi sunt fericiţi. Cristian Popescu Piedone i-a dedicat soţiei sale un mesaj foarte emoţionant, în care notează cât de mult o iubeşte. Totodată, fostul primal al Sectorului 4 a mărturisit că soţia lui i-a fost mereu aproape, în momentele bune şi cele rele.

”Astăzi fac 30 ani de căsnicie, 30 de ani de bucurie, 30 ani de iubire, 30 de ani în care răul nu şi-a găsit locul, 30 de ani în care ne-am crescut copii, iar astăzi şi nepoţii, 30 de ani cu credinţă in Dumnezeu, 30 de ani cu suişuri si coborâşuri, dar niciodată cu capul în pământ. 30 de ani în care soţia a fost şi este un stâlp de nădejde al căsniciei noastre, o mamă exemplară cea care mi-a dat de fiecare dată puterea să merg mai departe. Pentru toate acestea şi nu numai, te iubesc şi te respect. Eşti viaţa mea, aerul meu! Stă scris în destin că doar moartea ne va despărţi”, este mesajul postat pe reţelele de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în lumea muzicii! Un celebru rapper a murit în timpul filmărilor

Operaţiile estetice au desfigurat-o! Daniela Crudu a ajuns de nerecunoscut

EXCLUSIV! Florăria Maison d’Or cucereşte viaţa de noapte din Bucureşti! Meniuri cu flori în club BOA!

Persoane cu intenții rele intră fulgerător în viața Leilor, Vărsătorilor și a altor 3 zodii. Scorpionii își vor da seama că o persoană este doar pe interes

Șoc total în Ucraina! Și-a dat DEMISIA: Mă retrag din funcție

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Patrick Moratoglou, antrenorul Simonei Halep, scene incredibile: „Am lovit-o”

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies