Piedone, mai fericit ca niciodată! Azi serbează 30 de ani de căsnicie: ”Stă scris în destin că doar moartea ne va despărţi”

Cristian Popescu Piedone este foarte fericit că astăzi împlineşte 30 de ani de căsnicie. Fostul primar i-a dedicat soţiei sale un mesaj emoţionant.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Împlinesc 30 de ani şi sunt fericiţi. Cristian Popescu Piedone i-a dedicat soţiei sale un mesaj foarte emoţionant, în care notează cât de mult o iubeşte. Totodată, fostul primal al Sectorului 4 a mărturisit că soţia lui i-a fost mereu aproape, în momentele bune şi cele rele.

”Astăzi fac 30 ani de căsnicie, 30 de ani de bucurie, 30 ani de iubire, 30 de ani în care răul nu şi-a găsit locul, 30 de ani în care ne-am crescut copii, iar astăzi şi nepoţii, 30 de ani cu credinţă in Dumnezeu, 30 de ani cu suişuri si coborâşuri, dar niciodată cu capul în pământ. 30 de ani în care soţia a fost şi este un stâlp de nădejde al căsniciei noastre, o mamă exemplară cea care mi-a dat de fiecare dată puterea să merg mai departe. Pentru toate acestea şi nu numai, te iubesc şi te respect. Eşti viaţa mea, aerul meu! Stă scris în destin că doar moartea ne va despărţi”, este mesajul postat pe reţelele de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate