Plan roșu de intervenție! Accident teribil în România! Sunt 7 răniți după ce un pod s-a prăbușit peste muncitori

Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenții în localitatea Stoina (județul Gorj), după ce o traversă a unui pod în lucru s-a prăbușit. Șapte oameni au fost răniți.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

La fața locului s-a intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe din cadrul SAJ Gorj, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, citat de Agerpres.

„În urmă cu câteva momente am fost solicitaţi să intervenim de urgenţă pentru gestionarea unei situaţii generată de o traversă a unui pod în lucru care a căzut în localitatea Stoina. Din primele informaţii, în urma accidentului au rezultat şapte victime. La faţa locului se deplasează două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe din cadrul SAJ Gorj. La nivelul judeţului Gorj a fost activat planul roşu de intervenţie”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. 

Sursa foto: gorjeanul.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate