Stiri

Ploiesteanul disparut in urma cu o luna la Istanbul a fost gasit! Ce s-a intamplat cu el in aceasta perioada?

Salvatore Popescu, ploiesteanul de 51 de ani, disparut in urma cu o luna, din Palatul Topkapi din Istanbul, a fost gasit si adus in Romania.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Salvatore Popescu a fost gasit de autoritatile turce si repatriat. El se afla acum in spital pentru investigatii. Misterul disparitiei lui Salvatore Popescu, ploiesteanul aflat in vacanta cu familia la Istabnbul, este insa la fel de mare.

Conform autoritatilor, din data de 30 august, cand a disparut, si pana in noaptea de 25 septembrie, cand a fost gasit pe strada in Istanbul, nimeni nu a stiut de soarta romanului. Din informatii neoficiale, se pare ca romanul a fost identificat de un grup de cetateni turci si dus la consulatul Romaniei, de unde a fost repatriat cu prima aeronava care pleca spre tara noastra.

Sotia lui l-a vazut si a declarat presei ca barbatul pare sanatos, a recunoscut-o si a intrebat-o de fiica lor. Acum, femeia asteapta lamuriri de la autoritati. "Multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa-l gasesc. Sunt multe intrebari fara raspuns, poate vom afla candva ce s-a intamplat. Oricum, sunt fericita ca e bine si ca s-a intors acasa”, a declarat sotia barbatului disparut in Istanbul.

Singurele informatii primite pana acum de familia lui Salvatore Popescu, inainte de gasiea lui, au fost de la banca unde acesta avea contul. De la data disparitiei lui Salvatore Popescu, din contul sau bancar au fost extrase mai multe sume mici de bani, de la mai multe banci din Turcia. Conform unor surse din ancheta, citate de presa locala, banii ar fi fost scosi din banca incepand cu data de 5 septembrie, insa politia nu are informatii daca banii au fost scosi de barbat sau de o alta persoana cu cardul lui.