Plusica
Plusica face acum videochat

Vedete

Plușica de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre viața de videochatistă! ”Mă priveam în cameră și îmi plăcea ce văd”! Cum a fost în prima zi și câți bani face?

Plușica a devenit un model de bază la firma de videochat la care lucrează, la nici un an după ce a intrat în branșă.

Plușica de la Puterea Dragostei nu doar că nu ascunde că face videochat, însă a devenit un excelent intrument de recrutare pentru studioul la care lucrează. Raluca Marina este protagonista mai multor materiale video în care aceasta povestește ce a determinat-o să practice acest job, cum a fost prima dată când s-a dezbrăcat în fața camerei și ce vrea să facă cu banii pe care îi câștigă.

Plușica: ”Prima zi a fost puțin dificilă”

”Prima mea săptămână nu a fost deloc grea. Pot spune doar că prima mea zi a fost puțin... dificilă doar pentru că era un domeniu nou și nu mai făcusem asta niciodată. Dar eu am o păerere destul de bună despre mine și pur și simplu mă priveam în cameră și îmi plăcea ce văd.

Plusica
Plusica e mai sexy ca niciodată[Sursa foto: Instagram Pluși]

Făceam gesturi, dansam sau îmi aranjam părul exact așa cum îmi plăcea mie să mă văd.

M-am simțit în largul meu. Am înțeles că în fața camerei trebuie să fii în largul tău și să le arăți oamenilor partea ta frumoasă”,
a povestit Plușica într-o filmare pe contul de Youtube al studioului la care lucrează.

Din banii de la videochat vrea să-și deschidă propria afacere

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a explicat de ce a renunțat la jobul ei de la salonul de înfrumusețare și a ajuns să facă videochat.

Plusica
Plusica e vedeta studioului de videochat[Sursa foto: Youtube Trust Studio]

”Înainte am vrut o carieră în domeniul coaforului. A fost foarte greu, pentru că la noi în țară nu sunt destul de apreciați hair-styliștii. Din păcate, au o muncă foarte grea, foarte multe ore în picioare, iar ei nu sunt destul de apreciați. Asta m-a făcut să renunț și să îmi doresc să merg în alt domeniu. Și poate, la un moment dat mă voi reîntoarce în domeniul coaforului și îmi voi deschide propria mea afacere cu ajutorul acestui job”, a spus Plușica.

Citeste si: Plușica, de nerecunoscut! Imagini de senzație cu cea mai senzuală concurentă de la ”Puterea Dragostei”, la plajă! EXCLUSIV

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei a răbufnit ”Nu ați putut depăși momentul?”

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Și-a făcut prima operație estetică din banii de la videochat

Raluca Marina a mărturisit că avantajele financiare ale unui job la videochat nu sunt deloc de neglijat. Ea spune că a reușit să-și facă prima operație estetică din banii făcuți aici iar acum se simte perfect în corpul ei.  

Plusica
Plusica e mândră de felul în care arată[Sursa foto: Instagram Pluși]

”La T... Studio, mă simt ca într-o familie, aici mi s-au deschis noi orizonturi. Datorită T... Studio, acum știu să vorbesc limba engleză la perfecție.

T... Studio te poate ajuta să-ți cumperi prima casă, prima mașină, sau cum m-a ajutat pe mine, cu prima operație estetică”, a mai spus Plușica.