Plușica de la Puterea dragostei, pe site-urile pentru adulți! Ce descriere are fosta concurentă: "Bisexuală, 19 ani și..."

După scandalul sexual în care a apărut Bianca de la Puterea dragostei, s-au descoperit clipuri pe site-urile pentru adulți cu Raluca Marina, cunoscută drept Plușica.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Plușica de la Puterea dragostei, pe site-urile pentru adulți! Ce descriere are fosta concurentă:


In articol:

Au apărut primele clipuri compromițătoare cu Raluca Marina, fostă concurentă de la Puterea dragostei. Tânăra de 19 ani apare pe un site destinat adulților, în timp ce face videochat.

Îmbrăcată decent, machiată și aranjată, Raluca este extrem de senzuală și jucăușă.

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, imagini de la videochat?! Fanii emisiunii îi aduc acuzații grave

La descrierea de pe site-ul pentru adulți, Plușica și-a trecut ca orientare sexuală "bisexual". Raluca Marina nu și-a ascuns vârsta, fiind trecută cea reală, 19 ani, și de mai descrie ca fiind o persoană atletică.

Plușica de la Puterea dragostei, pe site-urile pentru adulți! Ce descriere are fosta concurentă:

Raluca Marina, cunoscută drept Plușica de la Puterea dragostei, este trecută la secțiunea VIP pe site-ul de chat.

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Au apărut primele imagini cu ea în fața camerei, înainte de a intra în emisiune

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat.

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Fanii emisiunii au descoperit imagini cu concurenta de la Kanal D în ipostaze compromițătoare. Blondă și îmbrăcată în lenjerie sexy, concurenta a făcut show în fața camerei de filmat.

Plușica de la Puterea dragostei, pe site-urile pentru adulți! Ce descriere are fosta concurentă:

Și alți concurenți de la Puterea Dragostei au făcut videochat

Printre concurenții de la Puterea Dragostei care au făcut videochat se numără și Bogdan Mocanu, Cezar, Raluca Munte, Larisa (n.r. - iubita lui Adrian Iancu) și Roxana.

Bogdan Mocanu și Roxana au declarat că au făcut videochat pentru puțin timp. Raluca Muntea a plâns atunci când imaginile compromițătoare au ieșit la iveală și a spus că a făcut acest lucru doar pentru a-și ajuta părinții cu bani. Ea a povestit că fostul ei iubit a fost cel care a ajutat-o după ce s-a lăsat de aceasă meserie și că a mers la terapie pentru a trece peste șocul emoțional.

Larisa de la Puterea Dragostei, iubita lui Adrian, a fost singura care nu și-a scuzat trecutul și care a recunoscut că a făcut destui bani pentru a-și deschide o afacere. În plus, după ce a părăsit emisiunea, ea a revenit la videochat pentru a stânge bani pentru un apartament.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate