Plușica de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubit! Ce răspuns a dat când a fost întrebată dacă e cu altcineva acum

Raluca Plușica s-a despărțit de iubitul Alin! Ce răspuns a dat când a fost întrebată dacă e cu altcineva acum

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Raluca Marina de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubit!

Plușica de la Puterea dragostei s-a despărțit de Alin după aproximativ patru luni de relație. Blondina este singură și disponibilă acum și nu pare să sufere după fostul iubit.

fara descriere

Raluca Plușica s-a despărțit de iubit! Ce răspuns a dat când a fost întrebată dacă e cu altcineva acum

Raluca Marina a fost întrebată de fani dacă acum există un alt bărbat în viața ei. Plușica a răspuns imediat la această curiozitate.

 

Citeste si: Loredana Chivu s-a despărţit iar de None de la Puterea dragostei: "Sunt singură pentru că nu am nevoie de cineva care să-mi distrugă viaţa"

Citeste si: Dezvăluire bombă la Puterea Dragostei: Iancu a cerut cameră la hotel! Voia să meargă acolo cu Roxana?! Andreea Mantea i-a mustrat: "Să vă fie rușine, vă fac de râs"

Citeste si: Jador şi Alex Zănoagă mai au puţin şi se bat pentru ea, dar uite cum arată Simina nemachiată! "Frumoasă ca o zi de muncă" Îţi place de ea naturală?

 

"Nu, dar am ceva mai bun de atât. Am prietene", a spus Raluca Marina de la Puterea dragostei atunci când a fost întrebată dacă are un alt iubit după despărțirea de Alin, tânărul cu care se cuplase la puțin timp de la descalificarea ei de la Puterea dragostei. Pentru că ceruse să fie lăsată să plece, Raluca Marina a fost descalificată de la Puterea dragostei, ceea ce înseamnă că nu mai are posibilitatea de a fi votată pentru a reveni în casă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate