Poezia cutremurătoare făcută de un jandarm după cazul oribil de la Caracal! ”Pe criminal vă rog, nu-l pedepsiți”

Un jandarm a compus, în urmă cu puțin timp, o poezie în care cere, metaforic, ca statul să nu îl pedepsească pe presupusul criminal în cazul Alexandra, fata de 15 ani dispărută și presupusă ucisă de Gherogeh Dincă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Mai exact, Florin Tudoran, un angajat în Ministerul de Interne propune ca presupusul Criminal Gheorghhe Dincă să fie dat pe mâna mamelor, după judecată, în cazul în care va fi găsit vinovat la toate capetele de acuzare care i-au fost aduse.

Citeste si: Lovitură de teatru în cazul Caracal! Un cunoscut reprezentant al Poliției: „Alexandra poate fi în viață!”

Citeste si: Testele ADN au confirmat că cercelul găsit în casa criminalului este al Alexandrei! Ce spun anchetatorii despre oasele descoperite

Citeste si: Primele rezultate ale probelor ADN în cazul presupuselor crime din Caracal: „Sunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipită gura”

 

NU-L PEDEPSIȚI!

autor, Florin Tudoran.

 

La Domnul și la voi, cer îndurare:

Pe criminal vă rog, nu-l pedepsiți.

Dreptate nu se face-n închisoare,

Închideți ochii! Dați-l la părinți!

Citeste si: News Alert. Va fi complicat de făcut un guvern! Cifre interesante în cel mai nou sondaj - evz.ro

Citeste si: Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19 - bzi.ro

 

Să fie judecat numai de mame!

Să fie rupt și mestecat în dinți!

Nu-l condamnați, nu-l împușcați cu arme,

Creați o lege: Dați-l la părinți!

 

Nu condamnați părinții să-l plătească

Cum toți plătim atâția deținuți.

Dați "peste noapte"-o lege românească,

Iar criminalul, dați-l la părinți!

 

Plângem și noi, plâng îngerii și sfinții

Și așteptăm. Decizia-i la voi.

Lăsați-l doar o noapte cu părinții

Și dreptul s-apeleze 112!

România o vede pe Alexandra ca pe o eroină

De 3 ori a sunat Alexandra la 112 în decurs de 7 minute implorând ajutor. De fiecare dată s-au pierdut zeci de secunde, clipe vitale până când operatorul a transferat apelul la dispeceratul poliției. Alexandra a stat de vorbă cu un agent, dar nici asta nu i-a schimbat soarta. Autoritățile s-au dovedit incapabile să localizeze telefonul folosit de biata fată. Polițiștii au ajuns în casa ororilor după aproape 20 de ore. Cei de la Serviciul de Telecomunicații Speciale se spală pe mâini și spun că au acționat ca la carte.

La 5 minute și 7 secunde după ora 11, adolescenta apelează numărul de urgență pentru prima dată. După 34 de secunde, operatorul 112 transferă apelul la poliție.  Dar fata închide - speriată.

La ora 11 - 6 minute și 25 de secunde, Alexandra sună din nou.  Dupa un minut și 28 de secunde, o durată extrem de mare, poate vorbi, în sfârșit, cu un dispecer al poliției. Îi spune că e într-o casă părăsită și dă o adresă de pe o carte de vizită pe care o găsește acolo. Culmea, chiar ea îi avertizează pe polițiști că s-ar putea să nu se afle la adresa respectivă. A spus: „sunt într-o curte plină cu caini, este un nene cu păr alb și îmi spune ca voi face bani mulți”. La un moment dat se aude o bufnitură foarte, foarte puternică. Probabil atunci i-a smuls telefonul mobil!

La ora 11, 12 minute și 36 de secunde Alexandra sună pentru a treia oară.  Trec 15 secunde până i se face legătura cu poliția. Nici acum nu poate spune cu exactitate unde se afla. Dar la ce se așteptau oare polițiștii? Ca victima să le deseneze o hartă?

E șocant: în interval de 7 minute trei apeluri sunt făcute la 112, dar locul din care se sună rămâne un mister - cu toate că suntem în era tehnologiei - când toate telefoanele pot fi localizate ușor pe baza gps-ului.Dar polițiștii n-au descoperit nimic la cele 3 adrese.  Datele oferite de STS erau greșite. Totuși, bugetarii de la Telecomunicații Speciale pasează răspunderea.

 

Fata ar fi putut fi salvată

Disperați, oamenii au căutat-o peste tot însă nu au dat de ea. De fapt, fata era captivă în casa groazei unde se pare că individul suspectat de orori în serie ar fi violat-o și ar fi torturat-o până la moarte. Mai mult, deși în curtea lui s-au găsit urme de oase umane și bijuterii aparținând Alexandrei, Dincă a contestat și măsura arestării preventive, dosarul fiind deschis la Curtea de Apel Craiova, care urmează să judece doleanța lui Gheorghe Dincă marți, 30.07.2019.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Scandal total în Ungaria! Eurodeputat maghiar surprins în ipostaze indecente! Lovitură pentru Viktor Orban

Celebrul neurolog și neuropsihiatru explică în detaliu: Cum putem face rău celor din jur doar cu un gând! Tehnica prin care îi distrugem pe alții

Tatăl lui Emi Pian a murit în închisoare! Nicolae Duduianu a fost unul din liderii legendari ai lumii interlope din România

Imagini șocante de la Spitalul de Urgență din Reșița! Pacienți infectați cu COVID-19, ținuți dezbrăcați pe holuri! VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies