Poliția a făcut prăpăd. Amenzi record în ultimele 24 de ore. Românii nu respectă regulile impuse de autorități

Amenzi record într-o singură zi în Galați. Localnicii nu mai respectă regulile impuse de autorități, astfel că oamenii legii s-au văzut nevoiți să îi sancționeze.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Poliția a făcut prăpăd. Amenzi record în ultimele 24 de ore. Românii nu respectă regulile impuse de autorități
politie

Amenzi de zeci de mii de euro în Galați, într-o singură zi

În Galați, oamenii nu mai respectă ordonanțele militare. În județ au fost aplicate amenzi record, de peste 70.000 de euro, într-o singură zi.


In articol:

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi au făcut verificări, în ultimele 24 de ore, la persoanele izolate la domiciliu, iar ceea ce au constatat întrece orice imaginație. Majoritatea gălățenilor nu respectă regulile impuse de autorităţi. Au fost aplicate amenzi în valoare de peste 300.000 de lei.

Totodată, au fost aplicate sancţiuni și pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei.

„Au fost verificate 161 de persoane cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse fiind depistate 132 de persoane care nu au respectat interdicţia privind deplasarea/libera circulaţie. Au fost aplicate 132 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 337.000 de lei, toate pentru nerespectarea măsurii privind restricţionarea circulaţiei. de persoane privind modul de respectarea a măsurilor de izolare la domiciliu.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Adda și Cătălin Rizea, la un pas de divorț după competiția din Asia? „A fost un test extrem de greu”

Citeste si: Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. Actorul, mesaj dur pentru artistă: „Păi ce exemplu dai tu copiilor tăi?”

Citeste si: Puterea dragostei 24 aprilie. Războiul din casa băieților, difuzat la TV! Prima apariție a lui Cătălin după bătaie

Citeste si: A fost descoperită o complicație fatală a coronavirusului. Poate provoca blocaje mortale și la pacienții vindecați

Totodată au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 54 au fost pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei, valoarea totală fiind de peste 190.000 lei”, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Galaţi.

Potrivit datelor oficiale, în judeţul Galaţi 480 persoane se află în carantină instituţionalizată, iar 409 persoane sunt autoizolate şi monitorizate la domiciliu.

Mai mult decât atât, 314 persoane au fost infectate cu COVID-19, dintre care 30 au decedat. Până în momentul de față, în judeţul Galaţi au fost făcute 1.921 de teste.

Urmatorul articol
Citește și:

Grațiela Duban a dezvăluit care a fost greșeala care i-a fost fatală la Survivor: „Nu mai vedeam care este “drumul corect”

Un bărbat din Vaslui s-a spânzurat după ce a fost prins fără declarație pe propria răspundere

Studiu alarmant! Acesta este numărul real al cazurilor de COVID-19 din China. Este mult mai grav decât se credea

Vecinii lui Spartacus, liderul bătăușilor din Rahova, speriați de polițiști: „Le-au spus vecinilor mei să stingă grătarul”

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies