Stiri

Politician român important, mort pe loc într-un teribil accident rutier!

Liviu Păunoiu, membru important al partidului PRO România, a murit pe loc într-un cumplit accident rutier produs sâmbătă seara. Liviu Păunoiu făcea parte din filiala Argeş a partidului şi era membru în conducerea partidului la nivel naţional.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Politician român important, mort pe loc într-un teribil accident rutier!icon photo

Potrivit primelor informaţii, accidentul teribil a avut loc pe raza comunei Poiana Lacului, din judeţul Argeş. Maşina în care se afla Liviu Păunoiu s-a izbit frontal de o altă maşină, iar politicianul a murit pe loc.

Vestea morţii lui Liviu Păunoiu i-a şocat pe colegii politicianului din filiala PRO România Argeş. Aceştia au transmis condoleanţe familiei. 

„PRO România Argeş transmite sincere condoleanţe şi este alături de familia lui Liviu Păunoiu în aceste momente grele. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis pe Facebook de către colegii liderului partidului PRO România. 

Politician român important, mort pe loc într-un teribil accident rutier!

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune