polițist, vrancea, gară, bătaie, tineri
Polițist

Vedete

Polițist bătut de trei tineri într-o gară din Vrancea. Bărbatul se afla alături de copilul său de șapte ani

Incident violent într-o gară din județul Vrancea. Un polițist, care era în timpul liber, a fost bătut chiar de față cu propriul copil.

Un polițist din județul Vrancea a fost bătut de trei tineri. Bărbatul era în timpul liber și era împreună cu băiețelul său în vârstă de doar șapte ani. Totul s-ar fi întâmplat după ce polițistul a vrut să salveze o femeie ce era agresată de cei trei indivizi.

Citește și: Fetiță de două luni din Vrancea, în stare gravă la spital! Sora micuței i-a înfipt o foarfecă în cap

Un polițist a fost bătut în timpul liber, într-o gară din Vrancea

polițist, vrancea, gară, bătaie, tineri

Girofar

[Sursa foto: PixaBay]

Incidentul a avut loc în jurul orei 20 într-o gară din județul Vrancea. Polițistul, în vârstă de 36 de ani, se afla în timpul său liber și se afla împreună cu fiul său în vârstă de șapte ani. La un moment dat, acesta a observat o femeie care era agresată de trei tineri. Dacă la început era vorba numai de agresiune verbală, nu a durat foarte mult timp până agresorii au început să devină mai violenți și să o bruscheze pe femeie.

Cel care a luat atitudine a fost polițistul care a încercat să o salveze pe victimă, dar, din păcate, a ajuns chiar el să fie bătut. Faptul că bărbatul le-a spus despre funcția pe care o are nu a contat absolut deloc. Cei trei au început să îl lovească cu pumnii și picioarele, iar la un moment dat, polițistul a reușit să scape și și-a anunțat colegii. Martor la această scenă a fost și copilul său de șapte ani, care a asistat la scenele în care tatăl lui era bătut.

Citește și: O femeie din Vrancea a fost sechestrată și torturată de soțul ei! A electrocutat-o ore în șir, iar mai apoi a încercat să se sinucidă

Dacă fapta săvârșită de cei trei tineri va intra la lovire, aceștia vor putea primi o sentință de doi ani de închisoare. În schimb, dacă se va decide că indivizii au comis de fapt o acțiune ce poate fi încadrată la ultraj, pedeapsa poate ajunge chiar și până la 12 ani de închisoare.

La momentul actual, tinerii au fost reținuți pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.