Polițiștii constănțeni, puși pe drumuri degeaba: „Am primit un apel disperat al unei femei care a spus că nepoata sa a fost luată cu forța de un bătrân”

Polițiștii din Constanța au primul un apel de la o femeie care spunea că nepoata ei a fost răpită. Ce se întâmplase, de fapt.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Polițiștii constănțeni, puși pe drumuri degeaba: „Am primit un apel disperat al unei femei care a spus că nepoata sa fost luată cu forța de un bătrân”

Cazul celor două fete din Caracal, Luiza și Alexandra, a ajuns cunoscut în toată România. Tragedia care s-a abătut asupra familiilor lor a ajuns până și la urechile copiilor, iar o minoră din Constanța și-a mințit și ea mama că a fost răpită, după ce a întârziat acasă.

„Ieri am primit un apel 112 disperat al unei femei dintr-o comună constănțeană, în sensul că nepoata sa, de 14 ani, a fost luată cu forța de pe stradă de "un bătrân de 60 de ani, cu pălărie", plimbată cu mașina, "un Opel de culoare gri", pe străzi și abandonată la aproximativ 2 km.

S-au pus în mișcare zeci de colegi, am pornit la drum, iar când am ajuns am început să discutăm cu fata la fața locului în timp ce urmăream simultan camerele de luat vederi cu imaginile surprinse în localitate. M-am uitat de zeci de ori pe înregistrări, sperând să-l găsim pe "bătrânul de 60 de ani cu pălărie, care avea un Opel gri". Nimic. Până mi-am dat seama că noi căutăm cai verzi pe pereți.

Citeste si: La doar 23 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor! Aflase ceva ce a dărâmat-o

Similitudinile cu detaliile criminalului din Caracal erau incredibile. "Un bătrân cu pălarie, de 60 de ani, mașină de culoare gri." Am rugat mama fetei să iasă din cameră și am discutat cu fata între "4 ochi", ca și cum aș discuta cu propriul copil. I-am explicat că noi nu vrem să îi facem rău și că în acele momente cineva poate chiar are nevoie de ajutorul nostru. Într-un final a recunoscut că i-a venit ideea să mintă de frica mamei, deoarece plecase în oraș și nu îi spusese acesteia.

Văzând evenimentele tragice de la Caracal la tv și că mama sa nu o găsea, fiind plecată "ilegal" în oraș, nu îi răspunsese pe telefon, s-a gândit să creeze o poveste similară pentru a nu fi muștruluită de către părinți. Ireal, nu e așa? Dar vă asigur că s-a întâmplat.

Oameni buni! Încercați să comunicați mai mult cu copiii, când vă spun că pleacă la prieteni, luați legătura cu părinții acestora, asigurați-vă că au ajuns acolo și mențineți permanent legătura cu copiii. Nu vă bazați pe faptul că ei vă "spun adevărul mereu". Nu vă mai expuneți copiii la emisiunile care mediatizează excesiv astfel de cazuri. Ei nu percep răul așa cum îl percepem noi ca părinți”, a apărut scris pe pagina de Facebook Polițiștii au umor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate