Polițistul care a fost concediat după ce și-a acuzat șefii că îl presează să dea amenzi e dator vândut! Kovacs Valer depinde acum doar de salariul mic al soției sale, care e cameristă la un hotel!

Polițistul care și-a acuzat șefii că îl presează să dea amenzi se numește Kovacs Valer.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Polițistul care și-a acuzat șefii că îl presează să dea amenzi a fost recent în prim-plan. Într-o scrisoare deschisă transmisă în data de 11 aprilie premierului Ludovic Orban, poliţistul Kovacs Valer, preşedinte al Sindicatului SNPR – Decus filiala Timiş, reclama faptul că sunt şefi din Poliţie care fac presiuni asupra poliţiştilor pentru amendarea populaţiei în baza ordonanţelor militare, s-a relatat în presă. O lună mai târziu, în 13 mai, agentul a fost dat afară din Poliţie. A fost nevoie de o săptămână pentru ca superiorii agentului de la IPJ Timiş să justifice alungarea din sistem a agentului. Nici acum, şefii IPJ Timiş nu spun, însă, care sunt faptele concrete pentru care agentul Kovacs a fost dat afară. (vezi cum s-au mărit salariile polițiștilor)


In articol:

  Citeste si: Incident grav in Capitala! Un politist a fost zgariat de un interlop infectat cu HIV si hepatita B! A povestit totul pe Facebook

  Citeste si: Ispita Dana s-a făcut polițistă?! Vezi fotografia cu care bomba sexy și-a șocat admiratorii FOTO

  Citeste si: Larisa Iordache a răbufnit! „NU era treaba mea să stau în stradă!”

  Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

  “La data de 13 mai 2020, a fost emis actul administrativ prin care s-a dispus destituirea din poliţie a unui poliţist, ca urmare a încălcării prevederilor Statutului Poliţistului şi Codului de  Etică şi Deontologie. În perioada 2019-2020, faptele sâvărşite de către agentul de poliţie, au făcut obiectul verificărilor structurii de control intern, cercetărilor prealabile şi după caz a analizelor consiliului de disciplină, fiind aplicate gradual 6 sancţiuni disciplinare în temeiul prevederilor Legii nr. 360 din 2002 privind statutul poliţistului cu modificările şi completările ulterioare. Precizăm faptul că trei dintre faptele reţinute au fost săvârşite pe timpul stării de urgenţă, fiind urmată procedura şi termenele stabilite de ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 36 din 26 martie 2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru adoptarea unor măsuri pe timpul stării de urgenţă instituite prin Decretul nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României”, au transmis oficialii IPJ Timiş printr-un comunicat de presă.

  Citește CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

   

   

   

  Galerie foto 
  Citește și:

  Simona Halep a câștigat meciul cu Irina Begu! Tenismena merge în turul al treilea la Roland Garros

  De câte ori s-a testat Klaus Iohannis pentru COVID?! „Evit total...”

  Luni, zi liberă pentru elevi. Școlile se închid din nou

  Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră despre introducerea de noi restricții: „Trebuie intervenit!”

  Urmează un dezastru în România! Maria Ghiorghiu avertizează că urmează un cutremur puternic: "Temelia pereților se rupea..."

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies