Polițistul care nu a vrut să dea amenzi la priveghiul lui Emi Pian e putred de bogat! Florin Vîlnei, sindicalistul empatic cu interlopii, are trei case și un apartament!

La priveghiul lui Emi Pian au venit sute de oameni, care nu au respectat distanțarea socială.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

La priveghiul lui Emi Pian au venit sute de oameni, înghesuiți în curtea și în casa acestuia din Rahova, aproape toti fără măști. Familia și apropiații lui Emi Pian au organizat un priveghi la care i-au invitat pe Florin Salam, Sorin Copilul de

Aur, Sorinel Puștiu, Leo de la Kuweit, Costel Biju și Adrian Minune, pentru a cânta, fiind imposibil să se mai aplice regulile de distanțare socială.

Citeste si: Ce se întâmplă la vila lui Emi Pian? Autoritățile sunt în alertă: "Ieri, la priveghi au fost..."

Citeste si: Jumătatea lui Emi Pian nu-și mai poate stăpâni tristețea. Soția interlopului a îngenuncheat de durere

Citeste si: Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Din imagini se vede clar că oamenii veniți la priveghi nu purtau măști.

Chestiunea  a fost dezbătută intens în mass-media. “Sindicalistul Florin Vîlnei ANUNȚĂ de ce Poliția NU dă amenzi la priveghiul de la casa Duduianu”, a titrat stiripesurse.ro, care a citat dintr-o declarație a lui Vîlnei, dată la România TV.( vezi filmul asasinării lui Emi Pian)

Polițistul care nu a vrut să dea amenzi la priveghiul lui Emi Pian: "Asistăm la un eveniment trist"

„Zi de zi, mii de români se aleg cu amenzi de la Poliție pentru că nu poartă măști în magazine sau încalcă restricțiile din stare de alertă. La casa Duduienilor, sute de oameni se calcă în picioare și încalcă toate regulile de distanțare socială, însă poliția asistă și nu dă amenzi, cum le dă oamenilor cinstiți. Explicația sfidătoare îi aparține unui sindicalist din poliție, care e extrem de empatic cu interlopii.”

, a relatat sursa citată.

"Prezența noastră trebuie să fie o dovadă că suntem acolo să păstrăm liniștea publică  și oamenii din teren sunt prezenți acolo și vor gestiona diversele situații. Nu suntem acolo să dăm amenzi, asistăm la un eveniment trist. Ține de conștiința fiecărui polițist", a spus Florin Vîlnei. Ulterior, s-a anunțat că Poliția Capitalei a dat 30 de sancțiuni, în valoare de 14.000 de lei, dintre care una aplicată organizatorului.

Polițistul care nu a vrut să dea amenzi la priveghiul lui Emi Pian. Interlopul va fi înmormântat duminică

Florin Vîlnei este președinte al Federației Naționale a Sindicatelor din Poliție. Ultima declarație de avere datează din 2018. Din document reiese că Vîlnei și soția sa dețin patru terenuri intravilane, un garaj, trei case de locuit și un apartament, precum și un ATV Bombardier. O casă este în județul Vâlcea, a fost cumpărată în 2013 și are o suprafață de 189 metri pătrați. A doua se află la Otopeni, a fost construită în 2016 și are 270 metri pătrați. A treia casă, din județul Mureș, a fost moștenită de soția sa în 2016.

Emi Pian a fost omorât de un rival din clanul Rinu, în timpul unui scandal sângeros produs pe 4 august 2020, la ora 03.00, după un joc de barbut. Atacatorul, Ciprian Napy, a fost mutilat de fratele lui Emi Pian și a ajuns la spitalul Elias în stare critică, având o plagă tăiată pe tot spatele. Emi Pian va fi înmormântat duminică, la ora 13.30, la cimitirul "Tudor Vladimirescu" de pe Șoseaua Antiaeriană.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Apariții surpriză la priveghiul lui Emi Pian. Dispensă dată de urgență

INCREDIBIL! Secrete din testamentul lui Emi Pian: iată cui i-a fost lăsată moștenirea! ”Există alianțe între...”

Poliția a luat cu asalt casa lui Emi Pian. Butoi cu pulbere la priveghiul interlopului

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Calendar Ortodox 17 mai 2021. Cei mai mari sfinți ocrotitori ai familiei

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Dezvăluiri explozive despre aventurile lui Bill Gates. Melinda, pusă într-o situație umilitoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies