Pomohaci e "jupan" la Biserica din Mosuni! Fostul preot, prezentat ca activ de site-ul comunitatii bisericesti din localitate | EXCLUSIV

Cristian Pomohaci este prezentat in continuare ca preot pe site-ul comunitatii de la Biserica Mosuni.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Adeptii lui Cristian Pomohaci s-au tinut de cuvant atunci cand au anuntat ca acesta a fost si va ramane preotul lor. Pe site-ul mosuni.ro, care apartine comunitatii de pe langa parohia din localitatea cu acelasi nume, Cristian Pomohaci apare in continuare ca preot in activitate, care isi asteapta credinciosii la slujba. Pomohaci a fost caterisit toamna trecuta, ca urmare a scandalului de pedofilie.

„Parintele Cristian Pomohaci este preot paroh al Parohiei Mosuni-Veta, judetul Mures, din toamna anului 1999. Daruirea si dragostea lui Dumnezeu au facut ca personalitatea parintelui sa fie din ce in ce mai cunoscuta, atat in tara cat si peste hotare, atragand o multime de enoriasi. Plin de har si de putere umnezeiasca, isi onoreaza misiunea ce i-a fost incredintata, ajungand la raspandirea Evangheliei si Cuvantului lui Dumnezeu, indrumand si calauzind pe toti cei care ii solicita ajutorul in lucrarea de mantuire".

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate