Vedete

Poveste de dragoste cu nabadai intre Nelson si sotia lui, Liana: "A spus ca se omoara, ca ma iubeste"

Nelson a povestit cum a ajuns sa o cunoasca pe Liana, femeia care ii este alaturi de peste 25 de ani. Pe vremea aceea, el avea 30, iar ea, doar 15.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Poveste de dragoste cu nabadai intre Nelson si sotia lui, Liana: "A spus ca se omoara, ca ma iubeste"
"În '93, vândusem garsoniera în care locuisem cu fosta, iar cu o parte din bani îmi luasem Renault 25 V6, o maşina foarte şmecheră la vremea aia. Eram chiar tare! În cartier aveam obiceiul să stau la un bar, Coco Bar se numea, iar pe acolo trecea Liana cand venea de la scoala!. Mi-a sărit imediat in ochi, era foarte faina! Dar ea fugea de mine, eram plin de aur ca-mi placea aurul, si spunea mereu: Uita-te, asta e omul cu aur! şi fugea", a spus Nelson Mondialu', citat de cancan.ro.

 

 


Dupa trei luni in care i-a facut curte si a tot insistat pe langa ea, Nelson a cucerit-o pe Liana.

 


Dar, pentru ca era minora, a iesit scandal mare! Parintii Lianei nu erau de acord cu relatia lor si voiau sa il dea pe mana politiei.

 


"Voiau să mă bage la corupere de minori, dar ea a spus că se omoara, ca ma iubeste si pana la urma am cazut la pace, de fata cu ei, sa nu ne mai vedem. Dar normal ca ne vedeam pe ascuns! Pana la urma i-am facut pasaport si ei, ma temeam sa nu intru la puscarie si s-o pierd. Am intrebat-o daca vrea sa fuga cu mine in Europa, ea mi-a zis ca vine daca promit sa nu-mi bat joc de ea, eu i-am promis, iar intr-o seara, pe la 11, cand toti ai ei dormeau, a iesit tiptil din casa si am fugit impreuna in Ungaria. Au fost probleme la granita, ca ea era minora, dar m-am descurcat eu, chiar daca nici bani nu prea mai aveam, ca-i pierdusem pe toti la jocuri electronice. Masina o accidentasem grav, n-a mai ramas din ea, dar mi-am vandut geaca si aveam 100 de marci. Asa am plecat noi in Ungaria, unde ne-am facut o viata si am strans bani frumosi!", a mai declarat Nelson. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune