Poveste emotionanta, in Saptamana Mare. Cum a ajuns Mos Nicolae sa isi creasca singur cele trei nepotele

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereUn batran in varsta de 69 de ani, din staul Teline, judetul Sibiu, isi creste singur cele trei nepotele. Cei patru traiesc din pensia mizera a batranului, de doar 350 de lei.
Potrivit Adevarul, Nicolae Caian a ramas singur cu cele trei fete, dupa ce fiul lui a gonit-o pe mama fetelor de acasa, iar dupa o perioada, a plecat si el sa traiasca cu o alta femeie. Copilele au ramas in grija bunicului, iar cea mai mica dintre fete are 5 ani.

"Eu fac mâncare, eu singur spăl, sunt şi tată şi mamă pentru copii. Fac cartofi, fasole, câte o găină, ce Dumnezeu să fac. Nu-i uşor şi nu a fost uşor dar niciunul nu le bagă în seamă, trebuie să le ajute cineva, pe asta mică am ţinut-o de la doi ani şi jumătate, le iubesc foarte mult”, rezumă simplu bunicul o dragoste care învinge sărăcia şi toate barierele", a povestit batranul.fara descriere

Bunicul grijuliu traieste impreuna cu cele trei fete intr-o camera extrem de modesta intr-o casa din chirpici care ar putea in orice clipa sa se darame.
Cele trei nepoate, vecinii, dar si asistentul social local au doar vorbe de lauda de spus la adresa lui Mos Nicolae.
"Bunicul e bun, îmi face mâncare, mă spală, mă încalţă, mă îmbracă”, a spus una din nepoate.
Cei care doresc să ajute familia Căian sunt rugaţi să ia legătura cu doamna Cecilia Paripaş, asistentă socială în comuna Brădeni, telefon 0731/009357.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate