Poveste sfasietoare! Un concurent a inceput sa tremure si sa planga in direct! Gabriela Cristea si-a facut cruce: "Doamne, fereste!"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereUn concurent dornic sa treaca peste suferinta pricinuita de fosta relatie, a venit in platou la "Te vreau langa mine", pentru a mai da o sansa dragostei.
Povestea de viata a baiatuluie este una cutremuratoare.
"Am avut si eu o relatie, de doi ani de zile, cu o fata super faina, pe nume Monica. Aniversarea de doi ani am vrut sa o serbam frumos la o cabana la munte, mai ferita de lume, sa petrecem timpul acolo.
Ea era o persoana un pic mai dificila in ceea ce priveste lucrurile astea mai rupte de lume, se panica foarte repede. Am ajuns la acea cabana, am parcat masina undeva mai la vale si am inceput sa ne acomodam cu locul.

fara descrierefara descriere
La etaj am aprins semineul, am facut caldura. La un moment eu, ea voia sa imi faca o surpriza si avea acea surpriza in masina, asa ca m-am dus eu sa iau ce trebuia, ca sa nu o las singura afara.
Ea a inchis usa dupa mine si s-a dus sa faca un dus. Eu m-am indreptat spre masina, am luat surpriza...erau niste desuuri sexy, care nu au mai apucat sa ajunga pe ea. Cand m-am intors, toata partea din fata a cabanei luase foc. Au venit pompierii, dar era mult prea tarziu, pana au ajuns acolo"
, a povestit tanarul.
Continuarea poate fi urmarita in video-ul de mai sus.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate