Povestea cutremuratoare a unui barbat din Deva, tata a 6 copii, mort de coronavirus! E dureros ce s-a intamplat la inmormantare

Un barbat de 49 de ani, tata a sase copii, a murit dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

spital deva
spital deva


In articol:

Titus Horatiu Barbu a decedat pe 15 aprilie, iar la inmormantare a fost prezent doar fiul cel mare, de 18 ani.

Barbatul din Deva este decesul cu numarul 373 anuntat de autoritati. El fusese internat la Spitalul de Urgenta Deva - sectia Boli Infectioase la inceputul lunii aprilie. A ajuns apoi la Terapie Intensiva, iar cateva zile mai tarziu a decedat. Fusese diagnosticat cu coronavirus pe 5 aprilie. Titus Horatiu Barbu nu avea alte afectiuni medicale cunoscute.

Impresionati de drama familiei Barbu, colegii si prietenii au inceput sa posteze pe site-urile de socializare. Angajatii Administratiei Finantelor Publice Deva spera sa stranga bani pentru a-i ajuta pe copiii ramasi orfani de tata.

Citeste si: Raed Arafat, răspuns către ”cei care zic că situaţia nu reflectă realitatea”: Dacă aveam cazuri mult mai multe, trebuia să avem un număr de decese care reflectau situaţia

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Adevărul despre amenzile date de polițiști în timpul pandemiei. Există o normă de amenzi?

Povestea cutremuratoare a unui barbat din Deva, tata a 6 copii, mort de coronavirus! Ce s-a intamplat la inmormantare

Titus Horatiu Barbu a fost inmormantat potrivit normelor impuse de ordonantele militare, motiv pentru care familia nu a putut participa la slujba. De toate detaliile s-a ocupat fiul cel mare, Cristian, elev la seminarul teologic. El a fost singurul membru al familiei care l-a putut conduce pe ultimul drum pe barbatul de 49 de ani ucis de coronavirus.

„Te rog ajută dacă poţi, puţinul tău contează! Vinerea mare! Prilej de iertare şi împăcare! Să ne fie tuturor această, zi una a gândului curat şi a sufletului împăcat. Despre asta vreau să vă vorbesc dragi prieteni, să pot fi cu sufletul împăcat, că nu am rămas indiferent în faţa unei situaţii tragice a unor semeni de-ai noştri, pe care vreau să v-o fac cunoscută, în speranţa că vom putea aduce, împreună, un dram de bine acestei familii greu încercate!

Citeste si: Medicul care face minuni la Timișoara împotriva COVID-19, Virgil Musta, despre coronavirus: ”Este război de redobândire a unor teritorii”

Citeste si: Constantin, un bărbat din Iași cu pensie de handicap de 375 de lei, amendat cu 5.000 de lei: „Nu știe ce va mânca pe ziua de mâine”

Citeste si: Institutul Clinic Fundeni: Doi pacienti şi o asistentă, diagnosticaţi cu coronavirus

15 aprilie 2020, data la care Barbu Horaţiu Titus, tatăl a 6 copii, 4 băieţi şi 2 fete, (cel mic având doar 4 ani), moare răpus de virusul nemilos. În urma lui, pe lângă cei 6 copii rămaşi orfani de tată, a rămas soţia care suferă de o boală cronică şi nu lucrează. Fiind izolaţi la domiciliu, la înmormântare nu a putut fi prezent decât fiul Cristian, de 18 ani, care este elev la Seminarul Teologic din Alba Iulia. Neavând bunici şi alt ajutor, Cristian a fost nevoit să poarte pe umerii lui întreaga povară a acestei tragedii ce le-a lovit familia, ducându-şi tată-l la groapă de unul singur.

Am aflat despre această nenorocire, de la directorul Seminarului Teologic, domnul pr. Prof. dr. Eugen Pintea, care nu a rămas indiferent faţă de tragedia prin care trece familia elevului Cristian", este mesajul emotionant postat pe site-urile de socializare.

sursa foto: Mediafax Foto

Urmatorul articol
Citește și:

Agenţia de evaluare financiară Fitch a înrăutăţit ratingul României şi estimează un deficit peste cel prognozat de Guvern

Patriarhul Daniel, mesaj pentru toți românii în Vinerea Mare: „Serbăm Sfintele Paşti într-o vreme de tristeţe”

Copiii Ilenei Ciuculete nu cred în existența pandemiei de coronavirus! Fata de suflet a cântăreței e de acord cu fiul acesteia: “Așa cred și eu, e vrăjeală totală”

Rectificarea bugetară a fost publicată în Monitorul Oficial. Florin Cîțu: Are ca obiectiv sănătatea românilor

Un român dispărut din data de 3 septembrie a fost găsit la un km de mașina lui! Corpul bărbatului, în descompunere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies