Povestea de dragoste dintre Principesa Margareta si Radu Duda s-a infiripat la doua inmormantari: “Momentul decisiv a fost intalnirea de la dineul tinut dupa moartea lui Corneliu Coposu”

Principesa Margareta si actorul Radu Duda s-au insurat in 1996, la 6 ani dupa ce se cunoscusera.

Autor: Matei Vaihan

Principesa Margareta si Radu Duda au sarbatorit anul acesta, in vara, 21 de ani de cand au devenit sot si sotie. Cei doi s-au intalnit prima oara in ianuarie 1990, cand Duda a participat la o actiune caritabila a fundatiei ce poarta numele fiicei Regelui Mihai.( vezi cine a spus ca Principesa Margareta a fost la un pas sa se marite cu Printul Charles)

“Însă, în acel moment, povestea de dragoste dintre cei doi părea imposibilă datorită barierei pe care o clădea identitatea Principesei”, a relatat Romania libera. Cei doi s-au revazut de-abia peste 4 ani, pe 28 martie 1994, la Paris, la inmormantarea lui Eugen Ionesco, celebrul dramaturg francez de origine romana.

“S-au despărţit şi au mers fiecare pe drumul său până când destinul avea să îi facă din nou să se întâlnească la înmormântarea lui Eugen Ionesco. Principele Radu a aflat de moartea lui Ionesco pe când se întorcea în România de la un festival de teatru din Africa. A decis să facă o escală la Paris şi să rămână câteva zile în oraş pentru a participa la funeralii.

La înmormântare a participat şi Principesa Margareta alături de părinţii săi. În cadrul trist al evenimentului, a avut loc prima discuţie pe care tânărul actor a avut-o cu moştenitoarea tronului din România”, a dezvaluit ziarul.

Urmatoare revedere a avut loc tot cu prilejul unei inmormantari, cea a lui Corneliu Coposu, la 11 noiembrie 1995. “Momentul decisiv pentru povestea de dragoste a  Principesei şi a lui Radu Duda a fost întâlnirea de la dineul ţinut după moartea lui Cornelui Coposu.

Aici s-au întâlnit din nou, au vorbit şi au ajuns să se cunoscă mult mai bine. Acesta a fost începutul unei relaţii frumoase”, s-a scris despre apropierea dintre Principesa Margareta si Radu Duda. Apoi, la inceputul lui 1996, Duda a cerut-o de sotie pe fiica Regelui Mihai.

“După mai multe discuţii la telefon, cei doi au decis să se întâlnească pe 8 ianuarie la Londra, unde Principele Radu avea să o ceară în căsătorie.

Cinau la celebrul restaurant Bertorelli de lângă Royal Opera House atunci când tânărul actor şi-a făcut curaj şi a cerut-o în căsătorie pe Principesa Margareta dăruindu-i un inel pe care îl avea ca moştenire de familie. De atunci nu s-au mai despărţit niciodată, i-au cerut permisiunea Regelui pentru a se căsători şi s-au logodit pe 10 iunie 1996, data aniversării căsătoriei Regelui şi Reginei”, a mai dezvaluit ziarul. Casatoria civila a avut loc pe 24 iulie 1996, iar cea religioasa pe 21 septembrie 1996, la biserica ortodoxa greceasca din Lausanne, Elvetia.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Regele Mihai a purtat toata viata la mana un ceas elvetian de colectie! Modelul este o raritate, iar un exemplar asemanator a fost vandut cu peste 11 milioane de dolari!

Regele Mihai si-a schimbat numele ca sa fie broker pe Wall Street! Cum era cunoscut monarhul in cei 9 ani petrecuti la New York!

Legatura incredibila dintre Gigi Becali si Regele Mihai! Omul care l-a silit pe Regele Mihai sa abdice a locuit in vila latifundiarului!

Horoscop saptamanal 1-7 Martie 2021: Balanțele vor avea o saptamana perfecta

Se va întâmpla pe 11 martie. Vestea pe care o aștepta TOATĂ Europa. E oficial

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Exclusiv. Clotilde Armand a tăiat sporul de antenă de la ADP și vrea să evacueze angajații

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies