Povestea de dragoste dintre Principesa Margareta si Radu Duda s-a infiripat la doua inmormantari: “Momentul decisiv a fost intalnirea de la dineul tinut dupa moartea lui Corneliu Coposu”

Principesa Margareta si actorul Radu Duda s-au insurat in 1996, la 6 ani dupa ce se cunoscusera.

Autor: Matei Vaihan

Principesa Margareta si Radu Duda au sarbatorit anul acesta, in vara, 21 de ani de cand au devenit sot si sotie. Cei doi s-au intalnit prima oara in ianuarie 1990, cand Duda a participat la o actiune caritabila a fundatiei ce poarta numele fiicei Regelui Mihai.( vezi cine a spus ca Principesa Margareta a fost la un pas sa se marite cu Printul Charles)

“Însă, în acel moment, povestea de dragoste dintre cei doi părea imposibilă datorită barierei pe care o clădea identitatea Principesei”, a relatat Romania libera. Cei doi s-au revazut de-abia peste 4 ani, pe 28 martie 1994, la Paris, la inmormantarea lui Eugen Ionesco, celebrul dramaturg francez de origine romana.

“S-au despărţit şi au mers fiecare pe drumul său până când destinul avea să îi facă din nou să se întâlnească la înmormântarea lui Eugen Ionesco. Principele Radu a aflat de moartea lui Ionesco pe când se întorcea în România de la un festival de teatru din Africa. A decis să facă o escală la Paris şi să rămână câteva zile în oraş pentru a participa la funeralii.

La înmormântare a participat şi Principesa Margareta alături de părinţii săi. În cadrul trist al evenimentului, a avut loc prima discuţie pe care tânărul actor a avut-o cu moştenitoarea tronului din România”, a dezvaluit ziarul.

Urmatoare revedere a avut loc tot cu prilejul unei inmormantari, cea a lui Corneliu Coposu, la 11 noiembrie 1995. “Momentul decisiv pentru povestea de dragoste a  Principesei şi a lui Radu Duda a fost întâlnirea de la dineul ţinut după moartea lui Cornelui Coposu.

Aici s-au întâlnit din nou, au vorbit şi au ajuns să se cunoscă mult mai bine. Acesta a fost începutul unei relaţii frumoase”, s-a scris despre apropierea dintre Principesa Margareta si Radu Duda. Apoi, la inceputul lui 1996, Duda a cerut-o de sotie pe fiica Regelui Mihai.

“După mai multe discuţii la telefon, cei doi au decis să se întâlnească pe 8 ianuarie la Londra, unde Principele Radu avea să o ceară în căsătorie.

Cinau la celebrul restaurant Bertorelli de lângă Royal Opera House atunci când tânărul actor şi-a făcut curaj şi a cerut-o în căsătorie pe Principesa Margareta dăruindu-i un inel pe care îl avea ca moştenire de familie. De atunci nu s-au mai despărţit niciodată, i-au cerut permisiunea Regelui pentru a se căsători şi s-au logodit pe 10 iunie 1996, data aniversării căsătoriei Regelui şi Reginei”, a mai dezvaluit ziarul. Casatoria civila a avut loc pe 24 iulie 1996, iar cea religioasa pe 21 septembrie 1996, la biserica ortodoxa greceasca din Lausanne, Elvetia.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Regele Mihai a purtat toata viata la mana un ceas elvetian de colectie! Modelul este o raritate, iar un exemplar asemanator a fost vandut cu peste 11 milioane de dolari!

Regele Mihai si-a schimbat numele ca sa fie broker pe Wall Street! Cum era cunoscut monarhul in cei 9 ani petrecuti la New York!

Legatura incredibila dintre Gigi Becali si Regele Mihai! Omul care l-a silit pe Regele Mihai sa abdice a locuit in vila latifundiarului!

7 zodii vor depăși greutățile începând cu noaptea aceasta. Gemeni, Pești…

DOLIU fără margini! A MURIT un mare actor. A făcut fericiţi milioane de români

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Familia Biden își rotunjește conturile cu bani din România. „Dosar” cu multe nume sonore

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies