Povestea de dragoste fabuloasă a celui mai bătrân cuplu din lume mire și mireasă. Împreună au 194 de ani

Doi britanici au intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai bătrân cuplu mire și miresă din întreaga lume.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

George Kirby și Doreen au început să aibă o relație în 1988 după ce s-au întâlnit prin intermediul unei organizații ce găsea prieteni pentru oameni în vârstă. La acea vreme el avea 74 de ani și abia divorțase, iar Doreen, care a locuit în Kent, era văduvă de trei ani, după un mariaj de 36 de ani. Astăzi, el are 103 ani, iar ea 91 și se iubesc ca doi tineri de 20 de ani. 

Citeste si: Luis Lazarus, dezvăluiri incredibile: ”L-au omorât cu zile pe unchiul meu!”

Citeste si: Cel mai bătrân om din lume este o femeie. Românca a intrat în Cartea Recordurilor și are un secret pentru viață lungă: „Îmi curăț vasele de sânge...”

Citeste si: Fiica Ritei Mureşan a făcut un gest obscen într-un club de noapte! Gloria studiază literatura şi filmul la Londra! FOTO

Cum au hotărât cei doi îndrăgostiți să facă pasul cel mare 

Cel mai bătrân cuplu din lume mire și mireasă, își amintesc cu lux de amănunte cum s-au cunoscut și cum au ajuns să aibă o căsnicie. 

„Obișnuia să vină acasă la mine. Ne-am înțeles din prima. I-au plăcut trandafirii din grădina mea. Vorbea foarte frumos”, și-a amintit Doreen.

George Kirby și Doreen s-au mutat împreună după doi ani de relație, dar s-au căsătorit în 2015, datorită presiunilor copiilor. La acea vreme, adunați, cei doi au șapte copii, 15 nepoți și șapte strănepoți. George a hotărât să își ceară partenerea în căsătorie chiar de ziua îndrăgostiților.

„Era și timpul, serios! Doreen mă face să mă simt tânăr și pot să spun că sunt convins că ne vom petrece restul vieții împreună. Luam cina și am întrebat-o pe Doreen dacă ar vrea să fie soția mea pentru o scurtă perioadă de timp. Am fost atât de fericit când a spus că da!”, a spus George Kirby când s-a căsătorit cu Doreen.

„Nu am fost o mireasă cu obrajii înroșiți, dar am fost emoționată. A fost o zi minunată”, a spus și femeia.

fara descriere

George Kirby și Doreen s-au căsătorit la un hotel din Eastbourne, East Saussex, unde locuiau.

Ce au cerut cei doi proaspăt însurăței la nunta lor

Cel mai bătrân cuplu din lume mire și mireasă nu și-au dorit ceva material la nuntă, ci au cerut să fie făcute donații, în locul cadourilor pentru ei.

Cei doi au restabilit recordul pentru cel mai bătrân cuplu mire și mireasă, ce rămăsese de neegalat încă de la 1 februarie 2002, când francezii François Fernandez (născut în 1906) și Madeleine Francineau (născută în 1907) s-au căsătorit, având, însumat, 190 de ani și 126 de zile împreună.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate