Povestea de viață dramatică a surorilor Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei. Tatăl lor a murit în fața lor

Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei au dezvăluit trista lor poveste de dragoste în cadrul ediției de sâmbătă seara.

Autor: Andreea Burghelea

In articol:

În ediția de sâmbătă seara, concurentele Puterea Dragostei și-au deschis inima în fașa telespectatorilor și au povestit cele mai emoționante povești de viață.

Mărturiile fetelor au început după ce George a povestit mai multe aspecte grele din viața lui.

Prima care a vorbit despre familie a fost Mădălina care a spus despre tatăl ei că o așteaptă cu un bărbat la braț. Apoi Mariana a povestit cu ochii în lacrimi că în urmă cu doi ani tatăl ei a murit.

Nici surorile Alexandra și Adriana nu au avut un trai mai bun. Alexandra a povestit cum tatăl lor a murit chiar sub privirile ei și ale Adrianei, dar și a altei surori. 

Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei, poveste de viață dramatică: „M-am simțit vinovată pentru moartea lui”

Adriana a izbucnit în plâns și nu a putut să scoată nici măcar un cuvânt în timp de Alexandra expunea tragica lor poveste de viață.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

„Când tata a murit, ea era mică, avea opt ani. Ea nu a arealizat atât de mult pierderea. A trecut mai ușor peste, noi astea mai mari am trecut mai greu, cel puțin eu, pentru că o foarte lungă perioadă din viața mea m-am simțit vinovată pentru moartea lui pentru că situația a fost de așa natură

încât în momentul ăîn care s-a întâmplat lucurul ăsta, de fapt înainte de a se întâmpla, noi am rămas fără lumină în casă. Tata, nu știu ce a gândit el, s-a gândit că este din cauza unui stâlp și s-a dus acolo, s-a uitat și ei eram lângă el și m-a trimis să-i aduc patentul să se urce pe stâlp. Și a urcat acolo pe stâlp în capul meu era: gata, cade. Și nu am terminat de spus cuvintele astea și l-am văzut jos. Eram și eu și Adriana și cealaltă soră”, a povestit Alexandra. 

Alexandra a spus că era foarte atașată de tatăl ei și pierderea s-a resimțit puternic în sufletul ei. 

„Eu eram peste tot cu el. Oriunde era el. Eu eram băiatul lui. Eu nu eram considerată fata lui. Au fost momente în viața noastră în care a trebuit să muncim în genunchi”, a mai spus Alexandra de la Puterea Dragostei. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce i se întâmplă Andreei Antonescu, de când a aflat că este însărcinată a doua oară? Pățește asta în fiecare zi: "Ca și cum m-ar avertiza"

Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte ca Andreea Marin să o nască pe Violeta?! A vorbit abia acum despre asta: „Cu o săptămână mai devreme”

Emily Burghelea a izbucnit în plâns, de ziua soțului ei. Andrei s-a emoționat puternic când a aflat motivul: "Hai, postează, să vadă toată lumea!"

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SE SCHIMBĂ banii! Se întâmplă de la 1 IANUARIE 2023. Decizia s-a luat deja

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Rusia, noi amenințări nucleare. Anunțul lui Serghei Șoigu

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies