Stiri

Povestea dramatica a fetei omorate la metrou: Alina a fost abandonata de mama si a fost crescuta de un vecin!

Alina Ciucu are o poveste de viata dramatica! Tanara de 25 de ani care a murit aseara dupa ce a fost impinsa in fata metroului n-a avut o viata prea usoara.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Povestea dramatica a fetei omorate la metrou: Alina a fost abandonata de mama si a fost crescuta de un vecin!icon photo
Alina s-a nascut in Ostroveni, Dolj, si a facut liceul la Dabuleni. Vecinii povestesc ca fata a fost abandonata de parinti, ea fiind crescuta de o matusa si un vecin.

 


Potrivit jurnalistilor de la Observator, Alina Ciucu a fost crescuta si ajutata de un vecin. Barbatul i-a fost ca un tata si el a fost cel care a sustinut-o financiar si a ajutat-o sa intre la o facultate din Bucuresti.


Fata care a avut un sfarsit dramatic in statia de metrou Dristor locuia de mai multi ani in Bucuresti si avea o relatie, mai scrie sursa citata.
 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune