Povestea emoționantă a bătrânului din Iași care a inventat salutul anti-coronavirus: „Am considerat eu că așa e mai bine să mă exprim!”

Un bătrân din Iași a devenit cunoscut după ce a inventat salul anti-coronavirus, salut pe care l-au preluat și alți oameni.

Autor: A.B.G.

In articol:

Constantin Florea a inventat salutul anti-coronavirus
Constantin Florea a inventat salutul anti-coronavirus

Constantin Florea, un bătrân de 78 de ani din comuna Ieșeană Lețcani a devenit cunoscut după ce printr-un gest de mulțumire în contextul pandemiei de coronavirus a ajuns să fie preluat de tot mapamondul.

Bătrânelul și soția lui au fost vizitați în preajma sărbătorilor pascale de o asociație și militari care le-au dus câteva produse de bază pentru a-și putea duce traiul zilnic. În semn de mulțumire, pentru că apropierile nu sunt recomandate pe timpul pandemiei, bătrânul a împreunat mâinele deasupra capului, semn care a fost făcut mai apoi și de militari.

Citeste si: A fost anunțată prima echipă care va participa în următorul sezon Asia Express! E vorba despre un cuplu celebru din România

Povestea emoționantă a bătrânului din Iași care a inventat salutul anti-coronavirus: „Am considerat eu că așa e mai bine să mă exprim!”

Semnul de mulțumire al bătrânului a fost transmis mai departe prin intermediul militarilor din Iași și în teatrele de operații din străinătate.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Un politician renumit din Romania: "Cer sa fiu lasat sa ma autoinfectez. Sa demonstrez ca nu se intampla nimic"

La cei 78 de ani ai săi, Constantin Florea este extrem de partiot și a înțeles că în această perioadă izolarea la domiciliu este cea mai buna soluție pentru el.

Citeste si: Coronavirusul a mai ucis şase români. Bilanţul deceselor ajunge la 681

Constantin Florea a inventat salutul anti-coronavirus
Constantin Florea a inventat salutul anti-coronavirus

„Cu mulți ani în urmă se dădea noroc cu fiecare om. Nu cred că este frumos și am considerat eu că așa e mai bine să mă exprim. Chiar dacă suntem mai în vârstă, am înțeles unele lucruri. Mi-am dat seama, pornind de la acest virus care circulă acum, că decât să ne apropiem și să dăm noroc, putem face și un astfel de gest.

Să trăiască România, țara noastră, și Armata Română! Vreau să arăt la oameni că putem să muncim cu toții, atât cât putem, și fără să stăm cu mâna întinsă. Dacă muncim, reușim să le dovedim pe toate”, a spus Constantin Florea, a declarat bătrânul pentru BZI.

Fotografia cu bătrânelul a devenit virală pe Internet după ce președintele asociației „Farmecul Vieții” i-a trecut pragul casei.

„Dumnealui a devenit un simbol al unității. Am postat fotografia cu domnul Florea, iar lucrurile au ajuns mai departe. Este un simbol care a unit o planetă întreagă, un simbol care a pornit de la Iași și a ajuns până în Afganistan. Prin acest gest a reușit să unească o lume întreagă într-o clipită. Ne bucurăm că totul a plecat de la Iași și că am contribuit și noi la acest lucru”, a menționat Georgiana Dobre, președintele asociației.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies