Povestea emoționantă a câinelui care a mers 250 de kilometri în căutarea stăpânului!

Povestea virală a patrupedului care a mers peste 200 de kilometri pentru a-și căuta stăpânul.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Povestea impresionantă a cățelușei Arya
Arya

Se cunoaște deja faptul că unul dintre cei mai buni prieteni ai omului este câinele. Există foarte multe povești impresionante, în care patrupezii sunt considerați eroii principali. Acest lucru se întâmplă și în cazul cățelușei Arya, care a mers mai mult de 200 de kilometri pentru a-și găsi stăpânul. 

Povestea impresionantă a cățelușei Arya


In articol:

Arya a reușit să impresioneze o lumea întregă, după ce a parcurs 250 de kilometri pentru a-și găsi stăpânii. Patrupedul s-a pierdut după ce a sărit din cuşca amenajată în remorca ataşată automobilului. Ea a vrut să se întoarcă, dar stăpânul ei a pornit de pe loc, fără să realizeze că aceasta lipsea. 

După ce au observat că Arya lipsește, stăpânii s-au mobilizat și au oferit chiar o recompensă de 1.000 de euro pentru cel care reușește să o aducă acasă teafară. După multe căutări, Arya a fost găsită pe un drum, în apropierea Aiudului, chiar de Ziua Internațională a Câinelui. Se pare că ea plecase în căutarea stăpânului, era sleită de puteri și determinată să ajungă la cei care o iubesc. 

Citeste si: Gata! Vestea așteptată de milioane de români a venit de la Guvern: Regulile pentru Crăciun - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Povestea impresionantă a cățelușei Arya
Cățelușa Arya

Zeci de persoane s-au implicat în operațiunea de căutarea a femelei și au trimis pe tot parcursul căutării fotografii. În momentul în care Arya și-a văzut stăpânii, nu s-a mai putut dezlipi de ei tot drumul. Persoanele care au reușit să o găsească nu au acceptat banii, în semn de solidaritate. 

„Am pus o recompensă mare ca să o ajutăm să valoreze vie mai mult decât moartă și sa afle lumea de ea. Nu știu dacă asta a ținut-o în viață sau doar determinarea și atenția ei, însă cert este că ne-a dat o lecție de supraviețuire, fix de ziua internațională a cățelului, când a cerut ajutorul unor băieți speciali, lângă Pitești! Nu întrebați cum a ajuns acolo, însă poza asta spune că era hotărâtă să ajungă acasă și a înțeles că doar cu ajutorul oamenilor o poate face. Se uita după mașini și era epuizată, lovită la picior, cu urme de la luptele cu alte animale.”, a declarat stăpânul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a fost șantajat pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

Cea mai bună veste! Un medicament foarte cunoscut ar putea trata coronavirusul. Ce au descoperit cercetătorii

Nu mai mânca aceste fructe și legume iarna. Reprezintă un pericol pentru sănătate! Avertismentul specialiștilor

Oana Roman a izbucnit în lacrimi. Momente emoționante

Gestul emoționant făcut de un câine pentru stăpânul lui! Patrupedul a sărit pe o ambulanță pentru a-și urma proprietarul până la spital

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies