Povestea fratelui ”secret” al lui Adrian Minune! Mayk, omul din umbră: transformarea incredibilă din timpul pandemiei

Puțină lume știe că Adrian Minune are un frate care preferă să stea mai mult în umbră.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Mayk, fratele lui Adrian Minune, nu are legătură cu muzica însă este tot timpul văzut în preajma manelistului. De altfel, Mayk și Adrian locuiesc împreună în casa de la Ștefănești, un loc unde au și crescut.

fara descriere

Povestea lui Mayk, fratele ”secret” al lui Adrian Minune! A slăbit 10 kilograme în câteva luni

fara descriere

Mayk Simionescu, fratele lui Adrian Minune, a reușit să-și uimeasc total apropiații după ce a ieșit din carantină. În timp ce toți prietenii lui își numărau kilogramele în plus, Mayk a revenit ”în societate” cu o alură de fotomodel. Bărbatul a slăbit aproape 10 kilograme în ultimele luni după un regim recomandat de soția lui. Mayk s-a căsătorit în 2018 iar naș i-a fost fratele lui, Adrian.

fara descriere

Una peste alta, deși nu cântă, Mayk Simionescu s-a dovedit un sprijin de nădejde pentru Adrian în mai multe situații. De exemplu, în urmă cu câteva luni, Mayk a reușit să calmeze o situație care putea să degenereze după ce soția lui Minune s-a certat cu o altă femeie care se mutase recent în Ștefănești.

fara descriere

Problema este că respectiva femeie și-a chemat frații iar aceștia au mers acasă la Adrian Minune hotărâți să-și facă dreptate. Nu s-a mai ținut cont că este vorba de un manelist celebru la cțt de încinse erau spiritele. Doar intervenția poliției a mai calmat lucrurile pentru moment.

Citeste si: Fiica cea mică a lui Adi Minune o ironizează pe Vulpița! „Eu nu mai pot”

Citeste si: Nicolae Guță a fost făcut praf după ce a cântat în pantaloni scurți la o petrecere: „Măi ratatule, măcar te îmbrăcai şi tu ca lumea, să respecți evenimentul la care participi” FOTO

Citeste si: Karmen Minune a făcut anunțul șocant! Nimeni nu se aștepta la asta. Ce se întâmplă cu fiica lui Adrian Minune?

Povestea lui Mayk, fratele ”secret” al lui Adrian Minune! Are grijă de siguranța familiei

Ulterior, Mayk a fost cel care a făcut pace cu vecinii supărați, pentru ca scanadalul să nu escaladeze. Tot Mayk a fost cel care s-a răstit destul de dur la jurnaliști atunci când aceștia au venit acasă la Minune, după celebra fugă a fiicei Carmen cu iubitul ei de atunci, Franco.

fara descriere

Una peste alta, deși lui Myke i s-a dus vorba că ar fi un ”smardoi”, lucrurile nu stau chiar așa. Fratele lui Minune este un tip descurcăreț, spun apropiații, are școala vieții și este un tip cu relații destul de bune, dar asta nu face din el un tip periculos. Din contră, cei care-l cunosc spun că este un tip ”de viață” și care știe să se desitreze.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate