Povestea incredibilă a casei lui Emi Pian! Motivul care a fost construită lângă Penitenciarul Rahova! ”A vrut să fie mai aproape!”

Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova. Tatăl său a construit-o chiar lângă penitenciar pentru a fi mai aproape de unul dintre băieții lui arestați!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Emi Pian a fost ucis
Emi Pian a fost ucis


In articol:

Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova! De câteva zile, lumea interlopă din România este în stare de șoc! Emi Pian, unul dintre cei mai temuți și importanți lideri ai clanului Duduianu a fost ucis, cu sânge rece și demn de filme cu Robert de Niro, de un individ dintr-o grupare rivală, zis Napi, și el destul de influent în mediile de acest gen de pe plaiurile mioritice.

Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova
Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova

Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova! Interlopul a fost înjunghiat mortal

La începutul săptămânii, Emi Pian ar fi fost declarat mort în jurul orei 5.00, după ce a ajuns în stare critică la Spitalul Universitar de Urgență București. Potrivit uor surse, el a fost adus la unitatea medicală cu mai multe plăgi înjunghiate, iar medicii au găsit urme de violență pe trupul lui. Din păcate, situația lui era atât de gravă, încât, în ciuda manevrelor de reuscitare făcute timp de 20 de minunte, nu a mai putit fi salvat.

Citeste si: Clanul Duduienilor a decis: priveghiul va dura 4 zile! Iată cine se află la căpătâiul lui Emi Pian

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Melodia lansată de Florin Salam pentru Emi Pian, fix la o zi după ce interlopul a fost ucis

Citeste si: Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova
Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova

Ce a spus Poliția! ” A fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6”

Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova! Imediat a apărut și comunicatul oficial, Emil Pian fiind oficial declarat mort. În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română marți dimineața.

Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova
Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova

Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova! La priveghi, s-a făcut live din imobil

Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova! O zi mai târziu, trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a ajuns acasă, în Rahova, acolo unde s-au adunat sute de oameni pentru a-l vedea. Unul dintre participanții la priveghi a și făcut un live pe Facebook, în care a surprins atmosfera terifiantă de la fața locului, cu familia îngenuncheată de durere, cu soția și apropiații cărora încă nu le vine să creadă că „Regele” lor s-a dus. Mai mult decât atât, în curtea interlopului s-au adunat sute de oameni care nu voiai în ruptul capului să plece până nu îl vedeau pe Emi, deși s-a insistat de nenumărate ori să lase loc familiei să-și plângă mortul.

Vă rugăm frumos să lăsați doar familia și nepoții
Hai toată lumea că avem timp să-l vedem. Dacă îl iubiți, ieșiți afară. Da-ți-i puțin aer, lăsați familia. Vă rugăm frumos, ieșiți afară!”, a spus un membru al familiei. 

Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova
Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova

Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova! Tatăl lui a decis să cumpere locul, să fie mai aproape de băiatul arestat

Emi Pian, povestea incredibilă a casei sale din Rahova! Pe de altă parte, la priveghi s-a aflat și ”istoria” imobilului în care a trăit Emi Pian. Surse din cadrul familiei susțin că prima casă de pe terenul din Rahova (n.r. sunt două) a fost construită de Nicolae Duduianu, tatăl interlopului, dintr-un motiv ce avea legătură cu familia. ”Unul dintre băieții lui era închis la Penitenciarul Rahova și pentru a-i fi mai aproape, bătrânul Nicolae a decis să cumpere locul și să ridice acolo o clădire, să poată ajunge mai repede la fiul său, și acesta la rândul lui să îl simtă mai aproape și chiar să aibă o anumită siguranță, așa cum se obișnuiește în asfel de medii”, au dezvăluit persoane din preajma lui Pian pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Citește și:

Moment emoționant la priveghiul lui Emi Pian! Florin Salam i-a adus un ultim omagiu prietenului său

Imagini devastatoare de pe litoral! Mii de persoane au fost evacuate, în urma unui incendiu. Flăcările puternice au făcut ravagii

Fiica lui Emi Pian, ”cea mai puternică vrăjitoare din Europa”? Femeia ar fi putut împiedica teribila crimă

Legătura neștiută dintre Liviu Dragnea și Emi Pian! Cum a fost ajutat fostul lider PSD de membrii clanului

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Dezvăluirile lui Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies