Povestea incredibila de viata a Cristinei Stamate: Si-a prins sotul in pat cu amanta: "I-am vazut si am spus..."- Reactia ei a fost senzationala

Cristina Stamate a fost casatorita timp de 11 ani cu Dan Ivanescu. Actrita a povestit la un moment dat cum isi prinsese sotul cu amanta in casa. Reactia ei a fost de senzatie!

Autor: R.L.

Cristina Stamate stia ca sotul e cu amanta, s-a dus peste ei, i-a prins in flagrant, apoi s-a intor

 

 

"Am plecat de la teatru. Eram îmbrăcată într-un costum de clovn, foarte discret, de altfel, în toate culorile.

Mi-am pus pardesiul pe deasupra, pentru că aşa cerea anotimpul şi m-am dus acasă. Nu pusese lanţul la uşă, aşa că am deschis foarte simplu cu cheile mele. I-am văzut în aceeaşi încăpere şi am spus "bună seara". Că nu au făcut infarct pe moment, este fix treaba lor. Pe atunci fumam, am deschis şifonierul şi mi-am luat un pachet de ţigări, de parcă de asta venisem eu acasă, nu că mă stârnise femeia aia şi am plecat înapoi la teatru să joc. Numai eu ştiu cum am jucat actul II. O vreme am trecut peste infidelitate, pentru că am zis că după 11 ani te mai saturi de persoana de lângă tine, dar apoi am pus punct. Scuzele nu ar fi mers la mine. Nu sunt genul", a declarat Cristina Stamate la un post de televiziune. 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies