Povestea preotului care a fost fotbalist şi este preşedinte al unui club din liga a 4-a din Bihor: „Dacă n-a devenit un foarte bun fotbalist este un foarte bun preot!”

Doar apropiaţii ştiu povestea preotului care a fost fotbalist. Virgiliu Bocşan a rămas un apropiat al sportului pe care l-a practicat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că povestea preotului care a fost fotbalist a fost dezvăluită de Marcel Puşcaş, fost fotbalist la Steaua şi conducător al mai multor echipe. La un moment dat, Puşcaş l-a pregătit la FC Bihor pe un tânăr talentat, Virgiliu Bocşan, însă acestea din urmă a ales un alt drum. S-a lăsat de fotbal, a studiat Teologia la Oradea şi a devenit preot în localitatea bihoreană Rontău.

Povestea preotului care a fost fotbalist: "A fost extrem de talentat şi la fotbal"

“Dacă n-ar fi devenit preot ar fi fost un foarte bun fotbalist! Dacă n-a devenit un foarte bun fotbalist este un foarte bun preot! Virgiliu Bocşan- preotul din RONTĂU/ BIHOR. A fost extrem de talentat şi la fotbal. Sunt mândru că mi-a fost elev”,a postat Marcel Puşcaş despre preotul Bocşan. (vezi când şi-a dorit Connect-R să devină preot )

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Apelul emoţionant al unui preot către români, de 1 Decembrie: "Nu-l lăsaţi să cadă pe pământ! Sub el au luptat ostaşi, bravi eroi"

Un preot şi-a dat foc în faţa Catedralei Mântuirii Neamului! S-a întâmplat chiar în ziua sfinţirii lăcaşului de cult

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

BOMBĂ: Informația despre COVID care dă absolut totul peste cap. Știrea vine de la cel mai înalt nivel

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Turism COVID-19. Statul în care merg vârstnicii pentru a se vaccina „la liber”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies