Povestea României de azi, transpusă în versuri de un pompier, la Românii au talent. Cum sună piesa?

Printre momentele care au atras atenția în ediția de vineri a emisiunii de talente din România, se află cel al lui Dan Manciulea. Acesta s-a prezentat cu un pamflet despre birocrație care descrie situația actuală din țară.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Povestea României de azi, transpusă în versuri de un pompier, la Românii au talent. Cum sună versurile?

Situația țării noastre, transpusă în versuri

Dan Manciulea este de meserie pompier, dar este pasionat de muzică, iar asta s-a văzut vineri seară la Românii au Talent, atunci când bărbatul a surprins cu un pamflet despre situația pe care o traversează România la momentul actual.


In articol:

Dan Manciulea a decis să urce pe scena talentelor cu un pamflet. Acesta a transpus în versuri situația actuală din țara noastră, generată de pandemia de coronavirus.

Citeste si: Sigur nu știai asta până acum. Cum te poate ajuta filtrul de cafea să te protejezi de coronavirus? Descoperire uluitoare

Citeste si: Scenariu negru pentru omenire: „Peste jumătate din populația planetei va trăi în sărăcie după pandemia de COVID-19”

Citeste si: Nicolae Guță își ”îmbracă” toți moștenitorii în aur! Copiii manelistului au primit toți în dar brățări uriașe FOTO

„Țara hârtiilor" se numește povestea țării noastre, aflată în criză, expusă pe scena de la "Românii Au Talent" de pompierul pasionat de muzică.

"Nu muncește nimeni pe ogoare / A fugit și clasa muncitoare / Țara e un birou de administrare al hârtiilor. / Avem directori și secretare / Avem bibliorafturi și nomenclatoare / Avem regisrte, avem formulare / Și toți cântăm așa: / Să-ți fac un dosar, în dublu exemplar / Sau poate un proces verbal / Toți muncim cu spor / Și cântăm de zor / În țara hârtiilor", este o parte din piesa compusă de Dan Manciulea pentru emisiunea de talente. 

Bărbatul a reușit să impresioneze atât publicul, cât și juriul și a trecut în etapa următoare a competiției.

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate