Povestea tânărului care a devenit viral după ce s-a plimbat cu o mască de gaze prin București. Gestul lui a băgat panica în cetățeni

Coronavirus a creat o adevărată isterie la nivel global și chiar dacă în România nu s-a confirmat niciun caz la noi în țară, oamenii au început să își ia măsuri de precauție.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

O eventuală epidemie de coronavirus a băgat spaima în români, care nu doar că au golit rafturile magazinelor și farmaciilor, ci au recurs și la a purta măști care să le ofere protecție totală împotriva virusului.

Citeste si: Imagini șocante! Un tânăr din Dâmbovița s-a sinucis și a transmis live pe Facebook

Citeste si: Cumpănașu a mers să-și cumpere ulei și a întâlnit... zombie!!! ”Să-l vedeți pe ăla cu mască de gaze... Au înnebunit românii”

Citeste si: Gestul la care a recurs Dani Mocanu de frica coronavirusului. Cu ce a putut să înlocuiască masca medicinală: „Te-ai făcut de râs!”

Povestea tânărului care a devenit viral după ce s-a plimbat cu o mască de gaze prin București. Gestul lui a băgat panica în cetățeni

Este vorba despre tânărul student la Universitatea din București care a devenit viral pe internet după ce a fost suprins plimbându-se prin Capitală cu o mască de protecție recomandată în cazul atacurilor chimice, biologice sau radiologice. Gestul lui a stârnit revoltă, unii speriindu-se de masca desprinsă din serialul „Cernobîl”, dar pe de altă parte a stârnit și amuzament. 

fara descriere

Cu toate acestea, tânărul are o explicație clară cu privere la alegerea lui și spune că avea în plan de mai mult timp să poarte această mască, pentru a trage un semnal de alarmă asupra populării din București.

"Inițial am vrut să port această mască pentru poluarea din București deoarece măștile militare oferă cel mai ridicat grad de protecție împotriva aerului poluat și cumva să atrag atenția oamenilor că trebuie să se protejeze de poluarea din aer. Acum că a venit și virusul COVID-19 sau Coronavirus, am zis să continui să o port pentru a mă proteja de acest virus. Am ajuns să atrag atenția indirect oamenilor că ar trebui să se protejeze de virus.", a declarat tânărul pentru Antena 1.ro.

Tânărul spune că inițial a purtat masca în glumă și nu se aștepta să devină viral pe rețelele de socializare. El a mai adăugat că nu se află nimic mai mult în spatele gestului său, decât dorința de a-și lua toate măsurile de precauție împotriva coronavirus.

povestea tânărului care a devenit viral după ce s-a plimbat cu o masca de gaze prin București

"Nici nu m-am așteptat să creez atâta isterie, am crezut că voi rămâne la stadiul de glumă virtuală pe rețelele de socializare. Eu am căutat doar să mă afișez ca surprind lumea atâta tot, doar ca o glumă, nu ar trebui să fiu luat în serios. Cine vrea să procedeze ca mine, treaba lui! E o măsură cam extremă, dar totuși o bună alegere pentru protecție, doar să se asigure că folosește o mască bună. După ce am ajuns pe rețele de socializare precum Facebook sau Twitter, canalele de știri au început să înspăimântăte populația spunând că ar fi mai mulți indivizi ca mine. Vă spun că sunt singurul care a făcut acest gest. Nu am mai văzut pe nimeni ca mine pe stradă.", a mai declarat tânărul. 

Studentul a mai declarat pentru sursa citată că se simte fericit știind că este viral pe internet și nu are de gând să plece urechea la gurile rele care îl judecă sau care fac glume nesărate pe tema măștii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate