Povestea tinerei care a fost sedusă, lăsată însărcinată și părăsită! Drama prin care trece Daiana: ”Familia lui nici n-a vrut să audă de acest copil”

Daiana, o tânără de 21 de ani, a fost sedusă, lăsată gravidă și abandonată de iubitul care a fugit în străinătate.

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

Povestea tinerei care a fost sedusă, lăsată însărcinată și părăsită! Drama prin care trece Daiana :”Familia lui nici n-a vrut să audă de acest copil”

Tânăra mămică trăiește coșmarul vieții ei, după ce tatăl copilului a părăsit-o și nu l-a recunoscut în acte pe cel mic. La doar 16 ani a fost sedusă de un bărbat de 30 de ani, cu care a și rămas gravidă, ulterior. 

”El lucra aici, în sat, cu ziua. Și a început să se bage cu mine în seamă pe Facebook, dar nu-i dădeam atenție și cineva din familia mea i-a dat numărul meu. Eu aveam 16 ani, iar el avea 30 de ani, mă curta cu lucruri frumoase. Până la urmă am văzut că ține la mine și el mi-a zis că-s drăguță și a continuat cu cadouri”, a povestit Daiana, în cadrul emisiunii moderate de Mirela Vaida.

Citeste si: Viorel Stegaru, prima oră de condus! Soțul Vulpiței, palpitații din cauza instructoarei auto. ”Am fost atent și la volan, dar și la instructoare”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Hurrem din serialul turcesc ”Suleyman Magnificul” și-a deschis propria afacere în Germania. Părăsită de soț când era însărcinată, actrița își crește singură fetița

Citeste si: Polițistul pedofil, Eugen Stan, condamnat la 19 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală în 18 cazuri

”Mama lui și tatăl lui m-au izgonit de la poartă”

De altfel, femeia a povestit că într-unul final, familia ei i-a fost mereu aproape, însă părinții iubitului care a părăsit-o, nici n-au vrut să audă de ea sau de propriul nepot. 

”Familia mea a fost alături de mine, familia lui nici nu a vrut să audă de acest copil. Mama lui și tatăl lui m-au izgonit de la poartă. Eu am mers să le arăt copilul. Vreau să le spun acum să vină să-și vadă nepotul și să-l convingă și pe el să vină”, a spus tânăra mama care-și crește singură copilul.

Povestea tinerei care a fost sedusă, lăsată însărcinată și părăsită! Drama prin care trece Daiana :”Familia lui nici n-a vrut să audă de acest copil”

Femeia abandonată trece printr-o situație dificilă, fiind și amenințată de tatăl copilului. Totodată, aceasta vrea un singur lucru de la bărbat: să recunoască copilul și să fie lângă el.

”Eu îmi doresc să recunoască copilul și să fie alături de el, atât. Nu mai vreau o relație cu el, mi-a făcut prea multe, ba chiar, mi-a zis că dacă băiatul va fi al lui, mi-l va lua”, a ținut să precizeze Daiana.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Viorel Stegaru, prima oră de condus! Soțul Vulpiței, palpitații din cauza instructoarei auto. ”Am fost atent și la volan, dar și la instructoare”

Hurrem din serialul turcesc ”Suleyman Magnificul” și-a deschis propria afacere în Germania. Părăsită de soț când era însărcinată, actrița își crește singură fetița

Atenție! Cum se schimbă ora în noaptea aceasta, 24-25 octombrie. Trebuie să ne pregătim organismul

Polițistul pedofil, Eugen Stan, condamnat la 19 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală în 18 cazuri

Simina de la Puterea Dragostei a dezvăluit data nunții! Fosta concurentă a povestit cum se simte de când a născut și cum e viața de mămică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies