Povestea tulburătoare a unei tinere care a vrut să îşi cunoască mama biologică! Mantea s-a pus în genunchi, s-a rugat şi a izbucnit în plâns

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Bianca a aflat că este adoptată şi a făcut eforturi uriaşe ca să îşi cunoască mama. Tânăra a apelat la Andreea Mantea şi echipa ei de la Te vreau lângă mine pentru a o găsi pe femeia care a născut-o, dar care a dat-o spre adopţie.

Bianca s-a întors din Germania special pentru a-şi cunoaşte mama.

"Ea nu m-a lăsat pur şi simplu. Ea a vrut să mă dea unei familii, a făcut toate demersurile necesare. Are o picătură de bunătate. Nu îi ştiu problemele, nu ştiu prin ce a trecut.

Ştiu că aveam sentimente de ură, de dispreţuire. Asta la început. Am vrut să ştiu cum arată, asta mă măcina tot timpul. Mi-a zis că era blonda. Am căutat-o pe reţelele de socializare, dar nu am găsit nimic, nimic!

Nu ştiu cu cine semăn, nu ştiu dacă am fraţi, sunt curioasă. Dacă nu vrea să vorbească, nu vreau, vreau doar să ştiu cum arată atât. Vreau doar să o văd!", a spus Bianca atunci când a stat de vorbă cu Andreea Mantea.

"Mi-a fost foarte greu să o găsesc. M-am izbit de multe uşi închise, de multe ziduri, e greu să găseşti pe cineva. Cu informaţiile pe care le-am avut, am reuşit să o găsim. Dar am aflat cu stupoare că nu e dânsa. M-am speriat foarte tare. Am vorbit cu un preot, i-am povestit, mi-a zis: Ce încerci tu să faci e cumva împotriva voii lui Dumnezeu. M-am dus acasă, m-am pus în genunchi şi am început să mă rog, am vrut doar să o liniştesc pe fata asta. A doua zi, după două săptămâni de căutari, după rugăciuni, am găsit-o", a povestit apoi Andreea Mantea.

Ce spune mama adoptivă a Biancăi?

"Ea a vrut să ştie. Noi voiam să îi spunem când împlinea 18 ani, ca să înţeleagă. Decepţia a fost mare atunci când a aflat, a fost un mod brutal de a afla. A renunţat la şcoală, am simţit că a vrut să se răzbune pe noi. Noi am vrut să o găsim, ea mă minţise pe mine când am mers la notar. Dacă o găsiţi, eu nu vreau să dau ochii cu ea. Nu vreau să dau ochii cu ea. Să dea Dumnezeu să o găsii. Eu am vrut ca ea să fie copilul meu, chiar dacă doar am crescut-o".

 

 

Bianca a mers la Cluj şi a aflat de la Andreea Mantea că acolo locuieşte mama ei. "Mi-e teamă că o să mă respingă", a spus ea. 

Până la urmă, Bianca a reuşit să stea de vorbă cu mama biologică, dar a rămas cu un gust amar. 

"Am simţit un pic de răceală. Mă aşteptam la altceva, un pic mai multă afecţiune, un pic mai multă căldură, asta aş fi vrut să simt când i-am dat mâna. Nu sunt dezamăgită, mă bucur că am văzut-o, că m-am liniştit sufleteşte, dar nu a fost cum mă aşteptam eu. Aş fi vrut să văd măcar o picătură de regret. Îţi mulţumesc din suflet pentru ajutor! O să ţinem legătura atât cât se poate, cât va vrea şi ea, poate vom recupera ce am pierdut în tot acest timp!", a spus Bianca după ce şi-a văzut pentru prima oară.

"Am rămas surprinsă de reacţia ei. Nici nu ştiu dacă să o numesc mamă. am realizat că nu e bine, că pe Bianca o va aştepta un episod dur, rece. Nu a îmbrăţişat-o, nu i-a cerut iertare, nu i-a dat explicaţii. Muream de durere! Am simţit că i-am oferit ceva rău. Dar când am plecat de acolo, am realizat că sufletul ei s-a liniştit, îi apreciază mai mult pe părinţii adoptivi, a reuşit să iasă din acele gânduri, acele întrebări. Nu e bine să răscoleşti trecutul!", a declarat şi Andreea Mantea.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Se întâmplă pe 6 decembrie! Un fost premier a dezvăluit totul: Care este planul ascuns al guvernului Orban

Cea mai delicioasă salată cu pui. Rețeta perfectă: adaugă neapărat și acest ingredient pentru un gust incredibil de bun

Naomi, primita cu multa ciocolata la aeroport! In aceasta seara, fosta concurenta de la Exatlon va da cartile pe fata chiar in platoul emisiunii „FanArena”, de la 23:15

Vesti triste despre Andreea Marin! Are probleme de sănătate şi trebuie să se opereze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies