Poza care îl va înfuria pe None de la Puterea dragostei. Cum i-a făcut Loredana Chivu în ciudă

Ce a apărut pe pagina de socializare a Loredanei Chivu, după ce s-a despărțit de None de la Puterea dragostei.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

După o relație de doar câteva săptămâni, Loredana Chivu și None de la Puterea dragostei au pus punct poveștii lor de dragoste, deși părea că totul merge extrem de bine între ei.

Dacă acum câteva zile, ea şi None se pozau şi se filmau împreună la mare, de ieri, Loredana Chivu a schimbat foaia.

Loredana Chivu şi Mădălin None de la Puterea Dragostei s-au despărţit

Loredana Chivu pune statusuri triste şi dă de înţeles că nu mai are iubit. "Da, sunt singură, dar asta nu înseamnă că sunt şi disponibilă", a scris ea pe pagina sa de socializare. "Pot fi fericită şi de una singură. Dar, în zile ca asta, a nevoie ca cineva să mă ţină de mână. E greu să mergi cu o inimă îndurerată", este o altă postare a Loredanei Chivu.

Citeste si: Apariție îngrijorătoare a Gabrielei Firea la biserică! Vizibil slăbită, primărița Capitalei a fost nașă de botez FOTO

Citeste si: Cadoul fabulos pe care i l-a făcut Razvan Ciobanu, chiar înainte să moară, Anei Morodan

Citeste si: Ce a apărut pe pagina lui Bogdan Mocanu, după ce s-a aflat că s-a despărțit de Roxana: „Oamenii care nu te respectă...”

Acum, vedeta este pregătită să meargă mai departe, iar judecând după fotografiile pe care le postează pe pagina sa de socializare, se pare că a trecut deja peste despărțire.

fara descriere

Îmbrăcată doar cu o pereche de lenjerie intimă, aceasta a scris în dreptul fotografiei: „prinde-mă, dacă poți”, parcă făcându-i în ciudă lui None.

A durat puțin povestea de iubire dintre Loredana Chivu și None de la Puterea Dragostei. Cei doi s-au cuplat undeva pe la începutul lunii aprilie, iar acum deja s-au despărțit.
"Suntem de ceva vreme împreună, am petrecut ultimele numai zile amândoi, ne înțelegem bine. Loredana este o femeie deosebită, pe care am apreciat-o în primul rând pentru evoluția ei, fiindcă mie îmi plac oamenii care fac ceva în viață, cei care pleacă de jos și ajung undeva, pe propriile puteri. Nu mă interesează cum o fac, ci, repet, mă interesează că ajung undeva. Așa este iubita mea", declara, recent, None într-un live exclusiv pe facebook-ul Wowbiz.ro.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate