Vedete

Poza de infarct pentru Adi Minune. Uite cum isi saruta Carmen, cu patima, iubitul. Solista poarta cel mai sexy costum de baie. FOTO!

Fiica lui Adi Minune isi saruta iubitul cu patima. Cei doi sunt impreuna de doi ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Poza de infarct pentru Adi Minune. Uite cum isi saruta Carmen, cu patima, iubitul. Solista poarta cel mai sexy costum de baie. FOTO! icon photo

Cantareata Karmen, fiica lui Adrian Minune, traieste, de doi ani, o poveste frumoasa de dragoste cu regizorul Bogdan Daragiu.

Cei doi sunt nedespartiti, iar in anturajul lor se vorbeste deja despre o posibila casatorie. Ei bine, pana la momentul altarului, indragostitii au alte prioritati.

Vor sa-si traiasca iubirea nestingheriti, sa-si creeze amintiri de neuitat si sa evolueze pe plan profesional sprijinandu-se reciproc.

Dar cum vara gandul ne zboara tuturor la vacante, protagonistii nostri au ales un adevarat "paradis" din Grecia, unde s-au relaxat in voie.

Nu avem cum sa nu mentionam ca frumoasa Karmen arata spectaculos in costum de baie, iar imaginea in care sa saruta patimas cu iubitul ei este, intr-adevar, "fierbinte".

Fiica lui Adi Minune isi saruta iubitul cu patima. Vezi cu ce se ocupa tanarul care i-a pus inima pe jar.

Bogdan Daragiu este regizor si se afla in spatele multor videoclipuri de succes ale unor artiste cunoscute: Delia, Inna, Alexandra Stan, Karmen sau Corina.

Regizorul este cel care a facut publica relatia cu Carmen Simionescu, pe Instagram, in ziua in care tanara implinea 19 ani.

"La multi ani, suflet frumos! Te iubesc din ce in ce mai mult", a scris Daragiu, atasand o fotografia sugestiva care nu mai lasa loc la intrepretari.

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune