Poza emotionanta cu iubita lui Arthur de la Ceptura, bolnava, in pat, insarcinata in 7 luni. "Daca ma poate ajuta cineva cu 72 de lei, raman indatorat pe vecie. E vorba de copilul meu, va rog"

De Sarbatori, cand toti au petrecut, Arthur a tras o sperietura crancena.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Momente cumplite pentru Arthur de la Ceptura! Iubita lui insarcinata in sapte luni e bolnava si nu are bani de tratament! Foto exclusiv!
De Sarbatori, cand toti s-au veselit, Arthur a tras o sperietura crancena.
Arthur de la Ceptura, personajul devenit celebru dupa ce si-a daramat locuinta in incercarea de a-si face o discoteca acasa, a ajuns unul dintre cei mai indragiti romani. Ei bine, dupa ce a marturisit ca admira cateva femei celebre, protagonistul nostru si-a gasit jumatatea, dragostea adevarata la care visa de mic. Iubita lui a ramas insarcinata, dar din pacate sarcina nu decurge bine ci se confrunta cu multe pericole. Chiar de Craciun, femeia s-a imbolnavit si nici macar nu a mai putut sa stea in picioare. A contactat o viroza, iar Arthur a chemat de urgenta Salvarea. Medicii i-au prescris viitoarei mamici un tratament care costa 72 de lei, dar tanara nu si-l permite. "Nu avem niciun ban in casa, asa ca am incercat sa imi ajut iubita cu leacuri bebesti. I-am pus sosete cu otet, i-am pus cartofi cu spirt pe gat. Acum sta in pat si nici nu poate sa vorbeasca. Ma simt vinovat ca nu am bani sa-i cumpar ce a prescris doctorul. Nu imi place sa cersesc, dar e o situatie speciala. Daca ma poate ajuta cineva cu 72 de lei, raman indatorat pe vecie. E vorba de copilul meu, va rog", spune Arthur.

fara descriereArthur de la Ceptura, personajul devenit celebru dupa ce si-a daramat locuinta in incercarea de a-si face o discoteca acasa, a ajuns unul dintre cei mai indragiti romani. Ei bine, dupa ce a marturisit ca admira cateva femei celebre, protagonistul nostru si-a gasit jumatatea, dragostea adevarata la care visa de mic.

Iubita lui a ramas gravida, dar din pacate sarcina nu decurge lin ci se confrunta cu multe pericole. Chiar de Craciun, femeia s-a imbolnavit si nici macar nu a mai putut sa stea in picioare. A contactat o viroza, iar Arthur a chemat de urgenta Salvarea. Medicii i-au prescris viitoarei mamici un tratament care costa 72 de lei, dar din nefericire tanara nu si-l permite.fara descriere

"Nu avem niciun ban in casa, asa ca am incercat sa imi ajut iubita cu leacuri bebesti. I-am pus sosete cu otet, i-am pus cartofi cu spirt pe gat. Acum sta in pat si nici nu poate sa vorbeasca. Ma simt vinovat ca nu am bani sa-i cumpar ce a prescris doctorul. Nu imi place sa cersesc, dar e o situatie speciala. Daca ma poate ajuta cineva cu 72 de lei, raman indatorat pe vecie. E vorba de copilul meu, va rog", spune Arthur.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate