Vedete

Pozele in care Ioana Tufaru seamana perfect cu mama ei. Uite-o coafata, machiata si cu 60 de kilograme mai slaba. FOTO!

Ioana Tufaru a facut, in urma cu opt ani, o operatie de micsorare a stomacului. Femeia a slabit 113 kilograme si o perioada de cateva luni a pus foarte mare pret pe aspectul fizic. S-a machiat, s-a coafat si si-a cumparat haine, toti cei care au cunoscut-o pe Anda Calugareanu observand atunci cat de mult ii seamana fiica ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Anda Calugareanu a fost una dintre cele mai mari artiste ale Romanieiicon photo
Anda Calugareanu a fost una dintre cele mai mari artiste ale Romaniei

Ioana Tufaru are astazi 140 de kilograme si nu se mai ingrijeste. Femeia are multe necazuri si cei mai multi bani din ajutorul ei social si din salariul iubitului sunt dedicati cresterii micutului Luca.

Protagonista noastra nu isi mai permite sa-si cumpere haine si cosmetice desi spune ca isi doreste sa se aranjeze. Ioana Tufaru a avut insa o perioada in care era de nerecunoscut.

Imediat dupa operatia de micsorare a stomacului, de acum opt ani, si-a cumparat o garderoba noua, trusa de machiaj si perie de coafat. Putem spune fara exagerare ca fiica Andei Calugareanu era alt om, colegii de breasla ai marii artiste observand cat de mult semana Ioana cu ea.


Ioana Tufaru sufera enorm dupa mama ei. Anda Calugareanu a murit in bratele fiicei ei


Dupa o suferinta crunta in dragoste, din care abia si-a revenit, Anda a fost macinata, incet-incet, de cancer. A luptat pana in ultimul moment, dorindu-si sa reziste de dragul fiicei ei, Ioana, dar boala chinuitoare a invins in final.

Ioana Tufaru isi aminteste, cu lacrimi in ochi, ce dureri a indurat mama ei inainte sa inchida ochii pentru totdeauna si ne-a marturisit ca imaginile sfarsitului cumplit o trezesc si acum noaptea. Femeia are des cosmaruri si plange in toiul noptii de dorul celei care i-a dat viata.

"Mama a murit in bratele mele si n-o sa uit in veci momentul acela. Inainte m-a pus sa-i promit doua lucruri. M-a pus sa promit ca nu o sa stau niciodata cu tata, si ca voi termina liceul. Pe a doua mi-am tinut-o. Am terminat o scoala profesionala, adica tot 12 clase...Pe prima in schimb regret si in ziua de azi ca nu am tinut-o. Toata lumea stie cat de urat s-a purtat tatal meu cu mine si ce adolescenta urata am avut dupa moartea mamei", a spus Ioana.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune