Prăjitura din caietul bunicii: NAŞA. Rețeta ținută secretă a fost dezvăluită!

Stiri

Prăjitura din caietul bunicii: NAŞA. Rețeta ținută secretă a fost dezvăluită!

Prăjitura din caietul bunicii: NAŞA.

Ingrediente

Citeste si: Mesajul de susținere venit din partea Adrianei Ochișanu, pentru fiul său, Cristian Botgros! Cum îl apără artista, în fața acuzațiilor venite din partea familiei Cuciuc? "Sunt alături de tine cu toată ființa mea!"- kfetele.ro

Blatul

12 albușuri

o cană și jumătate de zahăr (375 g)

Citeste si: Lucia riscă eliminarea din „Casa iubirii”! Aflați ce se va întâmpla în ediția de duminică, 2 noiembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

o cană și jumătate de făînă (măsori cu aceeași cană)

1 praf de copt, un bol cu samburi nuca (200 g)

2 foi de napolitană (pachet mare)

Preparare

Coci sâmburii de nucă în cuptor. Sâmburii de nucă se zdrobesc puțin, mixezi albușurile spumă, adaugi zahărul continuând să mixezi până se face că o bezea adevărată care nu pică de pe paletele mixerului.

Pui nucile sfărâmate, făină amestecată cu praful de copt și incorporezi ușor, cu o lingură de lemn, amestecând de jos în sus. Torni totul într-o tavă pregătită în prealabil. Tavă are 34/23 cm,în interior. Nivelezi ușor că să nu scoți aerul din albușuri și îl coci în cuptorul încălzit deja.

Citeşte materialul integral pe kfetele.ro