WowNews logo WOWnews
Stories
Prajitura "Negresa" te va cuceri definitiv! Prepar-o repede si usor chiar la tine acasa!

Vedete

Prajitura "Negresa" te va cuceri definitiv! Prepar-o repede si usor chiar la tine acasa!

Gustul intens de cacao te va cuceri definitiv.

Gustul intens de cacao te va cuceri definitiv.
Ingrediente si cantitati:
8 patrate mari de ciocolata pentru prajituri, 1 ceasca de unt, 5 oua, 2 cesti cu zahar, 1 lingurita esenta de vanilie
1 1/2 ceasca de faina, 1 lingurita cu sare, 2 cesti cu alune prajite si macinate
Mod de preparare:
1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius si unge cu ulei o tava, apoi tapeteaz-o cu faina.
2. Topeste ciocolata si untul la flacara mica. Intr-un castron, amesteca, folosind un mixer setat pe viteza crescuta, ouale, zaharul si esenta de vanilie, timp de 10 minute.
3. Incorporeaza amestecul de ciocolata topita, faina si sarea, pana formezi un aluat cremos. Adauga apoi alunele macinate.
4. Pune prajitura in tava si las-o sa se coaca in cuptorul incis timp de 35-40 de minute. Cand este gata, las-o sa se raceasca, apoi o poti servi cu frisca deasupra.
Pofta buna!

Ingrediente si cantitati:

8 patrate mari de ciocolata pentru prajituri, 1 ceasca de unt, 5 oua, 2 cesti cu zahar, 1 lingurita esenta de vanilie1 1/2 ceasca de faina, 1 lingurita cu sare, 2 cesti cu alune prajite si macinate

Citeste si: Oana Lis a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit vedeta TV și cu ce probleme se confruntă acum? "Nu am dormit toată noaptea!" - kfetele.ro

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius si unge cu ulei o tava, apoi tapeteaz-o cu faina.

2. Topeste ciocolata si untul la flacara mica. Intr-un castron, amesteca, folosind un mixer setat pe viteza crescuta, ouale, zaharul si esenta de vanilie, timp de 10 minute.

3. Incorporeaza amestecul de ciocolata topita, faina si sarea, pana formezi un aluat cremos. Adauga apoi alunele macinate.

4. Pune prajitura in tava si las-o sa se coaca in cuptorul incis timp de 35-40 de minute. Cand este gata, las-o sa se raceasca, apoi o poti servi cu frisca deasupra. 
Pofta buna!