In doar 40 de minute poti sa-ti prepari un fel de mancare delicios.
2 platici curatate de solzi, eviscerate si spalate bine, 100 ml ulei de masline, 4 catei de usturoi, o cutie cu rosii cuburi, un ardei gras, taiat felii subtiri, o ceapa galbena taiata julien, 400 ml de apa, sare dupa gust, patrunjel proaspat
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie adanca. Pune pestele, apoi adauga usturoiul tocat marunt, rosiile din conserva, ardeiul gras, ceapa si asezoneaza cu sare. Toarna apa in tigaie, lasa focul mic si gateste pestele timp de 10 minute pe fiecare parte.
Cand pestele s-a facut, scoate-l din tigaie si mai lasa sosul pe foc pana cand legumele sunt bine facute.
Toarna apoi sosul peste platica si serveste imediat, presarat cu patrunjelul tocat.
Doua platici curatate de solzi, eviscerate si spalate bine, 100 ml ulei de masline, 4 catei de usturoi, o cutie cu rosii cuburi, un ardei gras, taiat felii subtiri, o ceapa galbena taiata julien, 400 ml de apa, sare dupa gust, patrunjel proaspat
Citeste si: EXCLUSIV Cum arată Lavinia Pîrva complet naturală? Vedeta a fost surprinsă în timp ce își ducea fiul la autobuzul de școală! VIDEO- kfetele.ro
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie adanca. Pune pestele, apoi adauga usturoiul tocat marunt, rosiile din conserva, ardeiul gras, ceapa si asezoneaza cu sare. Toarna apa in tigaie, lasa focul mic si gateste pestele timp de 10 minute pe fiecare parte.
Cand pestele s-a facut, scoate-l din tigaie si mai lasa sosul pe foc pana cand legumele sunt bine facute. Toarna apoi sosul peste platica si serveste imediat, presarat cu patrunjelul tocat.