Premierul Viorica Dăncilă, avertizată clar de Carmen Harra: ”Este pe muchie de cuțit”

Carmen Harra, aflată în studioul WOWbiz.ro, a făcut o serie de previziuni legate de viitorul lumii politice de la noi din țară, cu precădere cele legate de alegerile prezidențiale din 4 noiembrie 2019.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Carmen Harra a studiat puțin datele de naștere ale unora dintre candidați și, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, a dezvăluit o serie din premonițiile pe care le are cu privire la ce se va întâmpla pe scena politică de la noi.

Citeste si: Carmen Harra a fost victima uraganului Dorian! ”Putea să fie catastrofal”

Citeste si: Carmen Harra, premoniție incredibilă, după dezastrul petrecut la Caracal: ”2019 va intra în istorie”

Citeste si: Carmen Harra, previziuni pentru Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! Ce se va întâmpla cu relația lor

”Ceva se va schimba în România... Adică, nu mă refer neapărat la președinte, mă refer la cei care au condus România în ultima bucată de timp... S-au făcut niște erori masive și asta trebuie corectate”, spune Carmen Harra, convinsă că în viitorul apropiat în România se vor petrece și lucruri pozitive. Și, după ce a cerut data de naștere ale Viorica Dăncilă, a emis o serie de previziuni. ”Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână... Ea e pe muchie de cuțit. Șansele ei de a intra (în turul al doilea al prezidențialelor, n. red.) ar fi, dar e pe muchie de cuțit, va fi la limită între locul doi sau trei”, a spus Carmen Harra.

fara descriere

În altă ordine de idei, Carmen Harra este convinsă că, în viitor, vom avea un președinte femeie. ”Ne va surprinde, va veni tare din spate o femeie blondă. Nu, nu Elena Udrea, nu am văzut-o niciodată pe post de președinte, nici Gabriela Firea... Altcineva, o femeie în jur de 40 de ani, nu Alina Gorghiu, altcineva neașteptat”, a mai spus Carmen Harra.

 

Carmen Harra a făcut avere din previziuni

Carmen Harra (Doina Carmen Mureșan, pe numele ei real) este o cântăreață de muzică ușoară, pop-dance, latino și populară și scriitoare stabilită în Statele Unite ale Americii din anul 1983. A început să cânte de la 9 ani, dar și-a început cariera la 16 ani sub numele Carmen Mureșan. Între anii 1979 și 1987 a făcut parte din grupul muzical Trio Expres.

fara descriere

În anul 2003 a debutat în SUA ca scriitoare sub numele Carmen Harra, cu lucrarea „Karma de fiecare zi”. Cartea a devenit bestseller, a fost tradusă în peste 20 de limbi, iar de ani buni Carmen Harra face previziuni, multe dintre acestea împlinindu-se. Mai mult, Carmen Harra a devit apropiata mai multor personalități de prim rang din Statele unite ale Americii și este invidată adeseori la show-uri TV de mare succes de peste Ocean.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate