Premiile Radar de Media au loc în această seară

Cele mai importante premii din lumea showbiz-ului românesc au loc în această seară, într-un centru exclusivist din apropierea Bucureștiului.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

În cadrul evenimentului vor fi decernate cinci Premii de Excelență Radar de Media pentru întreaga activitate și carieră și vor fi anunțați  finaliștii celor 15 categorii participante.

Citeste si: Maurice Munteanu, către o concurentă de la ”Bravo, ai stil!”: “Tu să faci în așa fel încât să ai încălțări scumpe tot timpul”

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei”, mărturisiri fierbinți despre Iancu Sterp: ”Orice femeie și-ar dori un bărbat ca el” | EXCLUSIV

Citeste si: Bianca a fost eliminată în semifinala ”Bravo, ai stil!” În finala de sâmbăta viitoare, câștigătoarea va fi anunțată în direct

Publicul cititor și-a votat finaliștii cu vot la vedere, într-o competiție 100% transparentă, iar câștigătorii Premiilor Radar de Media 2019 vor fi anunțați, în seara zilei de 27 noiembrie, la Ambasad’Or Events, în cadrul evenimentului Gala Premiilor Radar De Media 2019.

În această seară, printre altele, vor și și o serie de momente artistice, iar surprizele nu vor lipsi. Printre cei care vor urca pe scena Summer Gala se numără: Brândușa Drăghici & Band, Aris Negoiță, Silvia Dumitrescu, AMIR, Camelia Florescu, DJ Marcous & Miss LU.

Evenimentul este transmis în direct pe pagina de Facebook Radar de Media, începând cu ora 20:00.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate