Preotul care face ciocolată cu cannabis a fost suspendat de BOR! Dinu Criste a candidat la primărie, susținut de PSD, enervându-l pe IPS Andreicuț, în urmă cu 4 ani

Răsturnare de situație în cazul preotului care a obținut o finanțare de 100.000 euro la o emisiune tv pentru a realiza ciocolată cu cannabis.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Dinu Criste, preotul care i-a impresionat pe ”leii” afacerilor, într-o emisiune de televiziune și a obșinut o finanțare de 100.000 euro pentru a investi în ciocolata cu cannabis, are o poveste extrem de interesantă.

fara descriere

Preotul Dinu Criste i-a cam supărat pe superiorii lui ierarhici atunci când, la ultimele alegeri locale, a decis să candideze pentru fotoliul de primar al localității Florești. BOR nu a văzut demersul cu ochi buni și l-a suspendat temporar din preoție, printr-o decizie a Arhiepiscopului Andrei Andreicuț. Acesta a anunțat despre Criste că ”dacă ajunge primar al Comunei Florești, va fi exclus din preoție”.

Citeste si: Andrei Ciobanu, Razboinicul de la Survivor Romania, drama care l-a ingenuncheat: „S-a luptat cu o boala necrutatoare!”

Citeste si: Preoții români țin slujbe pentru bolnavii cu coronavirus: „Datoria creştinilor este de a ne ruga unii pentru alţii”

Citeste si: Abi Talent, selfie revoltător la mormântul unui mare teolog ortodox! Cine a fost preotul care se odihnește aici?

Preotul-cicolatier a ieșit pe locul 3 la alegerile locale

fara descriere

Criste, candidat independnt susținut de PSD, a ieșit pe locul al treilea la alegerile din 2016, după Horia Șulea (PNL) și Albert Zoltan (UDMR), așa că a scăpat de excludere. În prezent, Criste este preot misionar, adică nu are propria parohie.

fara descriere

Interesant este că nici azi, Dinu Criste nu se recomandă pe conturile lui de socializare ca fiind preot. El spune că este jurnalist la două posturi de televiziune din Cluj și își prezintă afacerile. În afară de ciocolata pe care o fabrică, el a lansat și o ”colecție” de vinuri.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate