Ingrediente: 250 g pulpa de vita tocata, un galbenus de ou, un ou fiert tare, 2-3 castraveti murati in otet, sare, piper, boia iute sau dulce, dupa preferinte .
Mod de Preparare: Carenea cruda, oul fiert si maruntit, castravetii, sarea piperul si boiaua se amesteca bine impreuna. Se formeaza un bulgaras din toata compozitia, se pune pe o farfurie si deasupra se pune galbenusul crud. Cand se serveste, se adauga galbenusul in biftec si se amesteca bine.
Ingrediente: 250 g pulpa de vita tocata, un galbenus de ou, un ou fiert tare, 2-3 castraveti murati in otet, sare, piper, boia iute sau dulce, dupa preferinte .
Mod de Preparare: Carnea cruda, oul fiert si maruntit, castravetii, sarea piperul si boiaua se amesteca bine impreuna. Se formeaza un bulgaras din toata compozitia, se pune pe o farfurie si deasupra se pune galbenusul crud. Cand se serveste, se adauga galbenusul in biftec si se amesteca bine.