Previziunea care a șocat-o pe Margherita de la Clejani: „Nu mai ai mult de trăit!” Când a primit vedeta un asemenea ”verdict”

În urmă cu șapte ani, prezentă într-un reality-show amoros, Margherita de la Clejani a trăit câteva clipe de teamă după ce un ghicitor de ocazie 

Autor: Lia Popescu

In articol:

În 2013, Margherita a intrat în forță în lumea mondenă, prin participarea la un reality-show amoros destul de vizionat la acea vreme.
Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a venit la „Mărul discordiei”, alături de Laurette și Bianca Jurcă, pentru a-și găsi jumătatea sau...gloria în lumina reflectoarelor.

Distracție, opulență și băieți frumoși și întâlniri romantice la lumina lumînării, cam asta însemna emisiunea pentru cele trei fete dornice de a avea lângă ele băiatul dorit sau apariția permanentă pe micul ecran.

Citeste si: Margherita de la Clejani mai porneste un scandal! A recunoscut ce consuma: "Ma injectez cu..."

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Citeste si: VIDEO. Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

Citeste si: Viorica de la Clejani o apără pe Margherita! Artista a izbucnit pe internet: „Nici măcar la Gheorghe Dincă nu am văzut comentarii atât de răutăcioase”

Margherita de la Clejani a trecut prin momente de spaimă

Toate bune și frumoase până într-un punct, atunci când Margherita de la Clejani a trecut prin momente de teamă. Astfel, la una dintre filmări, Matei, un actor pretendent la inima ei, s-a deghizat în ghicitor și s-a hotărât să îi atragă atenția tinerei printr-o metodă...mai puțin ortodoxă. Bărbatul a venit în fața cântăreței ținând în mână un glob de cristal și după ce și-a țintit privirea asupra ei, apoi la misteriosul  obiect pentru citit viitorul, a spus pe

un ton serios: „Nu mai ai mult de trăit”.

Margherita de la Clejani, speriată de un ghicitor de ocazie! În ce conjuctură i s-a spus vedetei predicția sumbră 

Margherita de la Clejani a fost speriată de acel ghicitor de ocazie și mai ales de predicția lui sumbră, drept dovadă că îngrozită de predicția lui Matei, a înlemnit pentru o bună bucată de vreme.

Realizând că a băgat frica în vedetă, care abia mai era în stare să îngaime ceva, bărbatul s-a simțit dator să vină cu o precizare. „Nu mai ai mult de trăit …fără mine”, a spus el, marșând probabil că va avea mai mult succes în față Margheritei cu o replică siropoasă care face parte din aceeași categorie cu “ Tatăl tău este terorist, pentru că a făcut o bombă sexy” sau “Corpul tău e alcătuit 90% din apă și mie mi-e sete”. La auzul acelor vorbe, tânăra și-a mai revenit, dar nici nu și-a dorit o relație cu el.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fulgy de la Clejani a fost sedus de Daniela Crudu când avea doar 13 ani: “Mie îmi place de Cruduţa şi aş vrea să-i pun mâna pe... măcar o dată”

Lovitură de teatru în scandalul Margheritei de la Clejani. Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua accidentului?

Margherita de la Clejani este lesbiană? Mama ei a sărit ca arsă: „E așa pocită ca să aibă relații cu femei?"

Horoscopul lunii Noiembrie pentru toate zodiile

Horoscop luni, 18 octombrie! Zodia care are cei mai mulți dușmani. Nu face eroarea fatală să-i subestimezi

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce știam

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies