Previziunea care a șocat-o pe Margherita de la Clejani: „Nu mai ai mult de trăit!” Când a primit vedeta un asemenea ”verdict”

În urmă cu șapte ani, prezentă într-un reality-show amoros, Margherita de la Clejani a trăit câteva clipe de teamă după ce un ghicitor de ocazie 

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere
În 2013, Margherita a intrat în forță în lumea mondenă, prin participarea la un reality-show amoros destul de vizionat la acea vreme. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a venit la „Mărul discordiei”, alături de Laurette și Bianca Jurcă, pentru a-și găsi jumătatea sau...gloria în lumina reflectoarelor.


In articol:

Distracție, opulență și băieți frumoși și întâlniri romantice la lumina lumînării, cam asta însemna emisiunea pentru cele trei fete dornice de a avea lângă ele băiatul dorit sau apariția permanentă pe micul ecran.

Citeste si: Margherita de la Clejani mai porneste un scandal! A recunoscut ce consuma: "Ma injectez cu..."

Citeste si: VIDEO. Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

Citeste si: Viorica de la Clejani o apără pe Margherita! Artista a izbucnit pe internet: „Nici măcar la Gheorghe Dincă nu am văzut comentarii atât de răutăcioase”

fara descriere

Margherita de la Clejani a trecut prin momente de spaimă

Toate bune și frumoase până într-un punct, atunci când Margherita de la Clejani a trecut prin momente de teamă. Astfel, la una dintre filmări, Matei, un actor pretendent la inima ei, s-a deghizat în ghicitor și s-a hotărât să îi atragă atenția tinerei printr-o metodă...mai puțin ortodoxă. Bărbatul a venit în fața cântăreței ținând în mână un glob de cristal și după ce și-a țintit privirea asupra ei, apoi la misteriosul  obiect pentru citit viitorul, a spus pe un ton serios: „Nu mai ai mult de trăit”.

fara descriere

Margherita de la Clejani, speriată de un ghicitor de ocazie! În ce conjuctură i s-a spus vedetei predicția sumbră 

Margherita de la Clejani a fost speriată de acel ghicitor de ocazie și mai ales de predicția lui sumbră, drept dovadă că îngrozită de predicția lui Matei, a înlemnit pentru o bună bucată de vreme. Realizând că a băgat frica în vedetă, care abia mai era în stare să îngaime ceva, bărbatul s-a simțit dator să vină cu o precizare. „Nu mai ai mult de trăit …fără mine”, a spus el, marșând probabil că va avea mai mult succes în față Margheritei cu o replică siropoasă care face parte din aceeași categorie cu “Tatăl tău este terorist, pentru că a făcut o bombă sexy” sau “Corpul tău e alcătuit 90% din apă și mie mi-e sete”. La auzul acelor vorbe, tânăra și-a mai revenit, dar nici nu și-a dorit o relație cu el.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate